Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2014 11 03

Tomas Delininkaitis išvažiuoja žaisti į Graikiją

Prieš kelias dienas pasklido žinia, kad buvusiu Lietuvos krepšinio rinktinės žaidėju Tomu Delininkaičiu domisi vienas graikų klubas.Pirmadienį pranešta, kad 32 metų 190 cm ūgio gynėjas T.Delininkaitis pasiekė susitarimą su Graikijos pirmenybėse rungtyniaujančia Atėnų AEK komanda.
Tomas Delininkaitis
Tomas Delininkaitis / Tomo Tumalovičiaus nuotr.

T.Delininkaitis praėjusį sezoną pradėjo Rygos VEF gretose, bet latviai jo paslaugų po kurio laiko atsisakė ir lietuvis persikėlė į Turkijos Konijos „Selçuk Üniversitesi“ ekipą.

Turkijos pirmenybėse T.Delininkaitis aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 27 minutes, įmesdavo 10,6 taško, atkovodavo 2,5 atšokusio kamuolio, atlikdavo 2,7 rezultatyvaus perdavimo ir rinkdavo 10,6 naudingumo balo.

Per savo karjerą pernai Europos vicečempionu tapęs T.Delininkaitis yra žaidęs stipriausiose Lietuvos komandose – Vilniaus „Lietuvos ryte“ ir Kauno „Žalgiryje“, legionieriaus duonos ragavo Ukrainos, Ispanijos, Graikijos, Latvijos ir Turkijos klubuose.

AEK (1/2) Graikijos pirmenybėse užima dvyliktąją vietą tarp keturiolikos komandų.
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius