-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 05 13

Už kalbas LKL skyrė dar vieną baudą, „Sakalų“ prezidentas lygos vadovus kaltina nekompetencija

Vilniaus „Sakalų“ ekipos prezidentas Vytautas Kiaušas penktadienį Lietuvos krepšinio lygos (LKL) buvo nubaustas 2 tūkstančių litų bauda už pasisakymus žiniasklaidoje.
Vilniaus „Sakalai“
Vilniaus „Sakalai“ / Alfredo Pliadžio nuotr.

Pasak LKL, „Sakalų“ klubo atstovui V.Kiaušui už viešus pasisakymus žiniasklaidoje apie LKL čempionato organizavimą ir teisėjavimą LKL rengiamose varžybose pagal LKL čempionato nuostatų 40.19 p. skiriama 2000 litų bauda.

Pats V.Kiaušas nesirengia sudėti ginklų ir prašo lygos įrodyti, kad portale Kaunodiena.lt išspausdinti žodžiai pasakyti būtent jo, skelbia oficiali klubo svetainė bcsakalai.lt.

„Norėčiau, kad lyga įrodytų, kad tikrai išspausdinti mano pasakyti žodžiai. Mano pasakyti žodžiai buvo ne tokie. Norėčiau gauti įrodymus, kad tai mano pasakyti žodžiai“, – sakė klubo vadovas.

„Lygos vadovybė savo nekompetenciją dangsto baudomis. Nesugebėjimas gerai dirbti, sudaryti tinkamų tvarkaraščių yra dangstomas tokiais dalykais siekiant pasigerinti reputaciją prieš žmones“, – įsitikinęs V.Kiaušas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius