Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 03 11 /18:16

Už Maskvos CSKA Kaune sirgęs Ramūnas Šiškauskas: „Žalgiris“ man toks pats principinis varžovas kaip ir CSKA klubui“

Praėjusį ketvirtadienį Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubas Eurolygos „Top 16“ etapo F grupės mače bandė išplėšti pergalę iš Maskvos CSKA klubo. Rusijos žiniasklaidos atstovai „Žalgirio“ arenoje pamatė ir karjerą baigusį sukart Euroloygos čempioną Ramūną Šiškauską, kuris į miestą prie Nemuno atvyko su žmona Edita. Ilgametis CSKA legionierius iš Lietuvos prisipažino, kad akistatoje tarp žalgiriečių ir maskviečių sirgo už CSKA, kurio gretose praleido penkerius metus.
Ramūnas Šiškauskas
Ramūnas Šiškauskas / Alfredo Pliadžio nuotr.

Po svečių pergalės R.Šiškauskas patraukė į CSKA persirengimo kambarį, kuriame išdalino lauktuves buvusiems bendraklubiams.

„Žalgiris“ man toks pats principinis varžovas kaip ir CSKA klubui. Juk karjerą pradėjau „Lietuvos ryte“. Kuomet maskviečiai rungtyniauja  su „Lietuvos rytu“, tuomet sunku pasirinkti. Sergu iš karto už dvi komandas“, – „Sport-express“ laikraščiui šypsodamasis aiškino buvęs garsus Lietuvos krepšininkas.

Paklaustas, ką dabar veikia ir kuo užsiima, R.Šiškauskas pasakė: „Viskas gerai. Po truputį užsiimu nekilnojamu turtu. Iš esmės – gyvenu laisvu grafiku ir tai man patinka. Dirbti nuo ryto iki vakaro dabar nereikia ir atsirado daug laiko bendrauti su šeima. Ankščiau net ir nežinojau, kaip yra puiku priklausyti tik sau pačiam“.

Tiesa, kilus tam tikram Lietuvos sirgalių nepasitenkinimui R.Šiškausko žodžiais, „Sport-express“ jau kitą dieną po interviu paleidimo, nutarė jį papildyti. Neva, į klausimą, ar Ramūnui nėra gėda sirgti prieš savo šalies klubą, jis atsakė jau papildydamas ir paaiškindamas buvusią savo nuomonę: „O aš ir nesirgau prieš „Žalgirį“. Čia anksčiau, kai atstovavau „Lietuvos rytą“, pergalė prieš juos buvo principo reikalas. O dabar, pabaigęs karjerą, varžovų aš nebeturiu. Ir CSKA, ir „Žalgiryje“ turiu draugų, todėl nepasakyčiau, kad sirgau tik už „armiečius“. Tiesiog sėdėjau arenoje ir grožėjausi geru žaidimu. O mačas buvo iš tiesų geras. Abi komandos pademonstravo gražų krepšinį, o dvikovos baigtis sprendėsi paskutinėje atakoje. Tai, ko ir reikia žiūrovams“.

Pirmoji buvusio Lietuvos krepšinio rinktinės kapitono R.Šiškausko frazė apie principinį varžovą buvo panaikinta iš interviu.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius