-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 09 26

Vilniaus „Kibirkšties-VIČI“ krepšinio ekipos kapitone tapo Eglė Šniokaitė

Sostinės „Kibirkšties-VIČI“ moterų krepšinio komanda turi naują kapitonę. Bendru sutarimu ja tapo sostinės klubo senbuvė Eglė Šniokaitė.
Eglė Šniokaitė
Eglė Šniokaitė / Augusto Didžgalvio nuotr.

Pasak pranešimo, gynėjos pozicijoje rungtyniaujanti krepšininkė „Kibirkšties-VIČI“ komandoje žaidžia nuo jo įkūrimo pradžios – trejus metus ir yra viena labiausiai patyrusių komandos žaidėjų.

Anksčiau kapitonės pareigas užėmė Rima Valentienė.

Prieš kurį laiką E.Šniokaitė sakė, kad kapitonės pareigos ne jos būdui, tačiau kitos „Kibirkšties-VIČI“ komandos narės manė kitaip.

„Niekados nebuvau pavyzdys, į pusryčius eidavau tik su viena atmerkta akimi ir visą laiką vesdavau visas iš kelio, per mane jos prisivalgydavo guminukų prieš rungtynes. Manau kapitonės pareigos yra ne mano būdui“, – juokėsi E.Šniokaitė.

„Kibirkšties-VIČI“ merginos taip pat išsidalino numerius artėjančiam sezonui. E.Šniokaitė pasiliko 7 numerį, kita senbuvė Ieva Šimkutė vietoje 14 numerio pasirinko 11, Chastity Reed vilkės aprangą, kurią puoš 0, Vita Žilinskaitė bus 13 numeris, Vitalija Kaminskytė – 8, Akvilė Vitunskaitė – 9, Vita Gorobec – 10, Indrė Dudėnaitė – 18, o Ny Hammonds – 23.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius