Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2011 12 21

„Zagreb“ lyderis Krunoslavas Simonas: spaudimą laimėti jaus „Žalgiris“

„Kauno klubui pergalė būtina, mums – ne“, – įdomiu pareiškimu Vilniaus oro uoste nustebino Zagrebo „Zagreb“ lyderis Krunoslavas Simonas. Nors šansus patekti į kitą Eurolygos etapą turi ir Kauno „Žalgiris“, ir „Zagreb“, Kroatijos čempionai toli gražu nesisielotų, jei „Top 16“ etape atsidurti ne jie, o „Žalgiris“.
Krunoslavas Simonas
Krunoslavas Simonas / AFP/„Scanpix“ nuotr.

„Tai mums didelis šansas. Prieš sezoną net nesitikėjome, kad turėsime galimybę patekti į „Top 16“, todėl tai tikrai geras dalykas. „Žalgiris“ laimėti privalo, o mes pasistengsime pasirodyti geriausiai kaip galime, kad pasinaudotume proga patekti į kitą etapą“, – apie trečiadienio rungtynes išskirtiniame interviu portalui Krepsinis.net kalbėjo vidutiniškai 14,9 taško Eurolygoje renkantis K.Simonas.

– Ar „Zagreb“ Kaune galės žaisti visomis pajėgomis?

– Tikėkimės, kad taip. Yra neaiškumų dėl Josho Heytvelto sveikatos, tačiau tikimės, kad viskas bus gerai.

– Palyginkite „Žalgirį“ pirmajame rate, kuomet laimėjote Zagrebe (80:78 – red. past.), ir dabartinį Kauno klubą.

– Net kai juos įveikėme, tai buvo gera komanda. Tiesa, tuomet prieš mus jie sužaidė blogai, o mes tuo pasinaudojome. O dabar tai taip pat neabejotinai gera ekipa.

– Prieš pradedant kovas Eurolygoje, „Zagreb“ klubas išsikėlė sau tikslą laimėti vienas kitas rungtynes. Tačiau kai „Top 16“ ranka pasiekiamas, pralaimėjimo atveju jaustumėte didelį nusivylimą?

– Visai ne. Vien tai, kad laimėjome dvejas rungtynes, jau yra gerai. Kiekviena pergalė mums yra didelis laimėjimas. Jei laimėsime trečiadienį, bus puiku, jei ne, tai nebus didelis nusivylimas.

– „Žalgiriui“ šios rungtynės turi ypatingą svarbą ir lemtinga akistata sulaukia didelio susidomėjimo bei spaudimo. Kokia situacija Kroatijoje?

– Tikrai nėra taip, kaip Lietuvoje. „Žalgiris“ privalo laimėti, o mes ne. Kaip minėjau, jei laimėsime, bus puiku, jei suklupsime – tiesiog gerai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius