-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 04 05

„Žalgirio“ treneris Aleksandras Trifunovičius: Laukiame po traumų grįžtančių Mindaugo Kuzminsko ir Mario Delašo

Sausakimšoje „Žalgirio“ arenoje reguliaraus LKL sezono metu pirmą kartą susitikę du Lietuvos krepšinio gigantai gerokai pagadino nervus savo gerbėjams. Pirmoje rungtynių pusėje Vilniaus „Lietuvos rytas“ buvo įgijęs net 18 taškų persvarą, tačiau antroje žalgiriečiai atsitiesė ir po atkaklios kovos įrodė savo pranašumą – 86:81.
Rungtynių akimirka
Rungtynių akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Žalgirio“ vyriausiasis treneris po mačo neanalizavo statistikos, tačiau  pripažino – rungtynės buvo geros. Tiesa, apie pergalę strategas norėtų kuo greičiau pamiršti ir jau galvoja apie šeštadienio išvyką į Krasnodarą, kuriame sekmadienį žais VTB lygos rungtynes su „Lokomotiv-Kuban“ ekipa.

„Sveikinu visus – gerbėjus, teisėjus, visus. Galima kalbėti apie kokybę, bet tai buvo geras mačas. Kai toks įtemptas mūsų varžybų tvarkaraštis, rungtynės galėjo susiklostyti įvairiai, tačiau būtent tokios rungtynės turėtų mums pagelbėti ateityje. Turėjome pasikeitimų komandos sudėtyje, trūko treniruočių pasiruošti žaisti be kai kurių žaidėjų, tačiau šis mačas mums padės sugrįžti į gerą kelią.

Stengsimės greitai pamiršti šias rungtynes, nes šeštadienį išvykstame į Krasnodarą. Nesame tokie turtingi, kad skristume užsakomuoju reisus (mačas vyks sekmadienį, – red past.), todėl turime tik vieną dieną atsigauti fiziškai, psichologiškai“, – po pergalingų rungtynių kalbėjo A.Trifunovičius.

Jis neslėpė nepasitenkinimo komandos žaidimu pirmoje mačo pusėje, tačiau antra jį nuteikė viltingai: „Jei taip rungtyniausime visą rungtynių laiką, viskas bus gerai“. Į klausimą, ką mano apie Aleksandro Džikičiaus pareiškimą, kad „Lietuvos rytas“ „Žalgiriui“ daugiau šį sezoną nepralaimės, kauniečių treneris atsakė lakoniškai: „Jokių problemų“.

Jis taip pat padėkojo traumą patyrusiam Sonny Weemsui ir dėl organizme aptiktų marihuanos pėdsakų diskvalifikuotam DeJuanui Collinsui, kurie daug davė komandai, tačiau pabrėžė, kad ir be jų ekipa gali sėkmingai rungtyniauti, nes laukiama po traumų sugrįžtančių Mindaugo Kuzminsko ir Mario Delašo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius