Metinė prenumerata vos už 7,99 Eur. 15-tos dienos proga!
Prenumeruoti
2009 02 21

„Žalgiris“: sąskaita pilnėja, krepšininkai grįžta į aikštę

Gelbėjimosi ratą – 3 mln. litų paramą – prie bankroto ribos stovinčiam Kauno „Žalgiriui“ skyrusi „Respublikos“ leidinių grupė tapo klubo generaliniu rėmėju. Žalgiriečių sąskaitas pasiekė pirmieji vėluojantys atlyginimai – jie rengiasi sekmadienį žaisti nukeltas LKL rungtynes.
/ Eriko Ovčarenkos/15min.lt nuotr.

Finansinių nepriteklių kamuojamas Lietuvos čempionų klubas gali lengviau atsikvėpti. Penktadienį su Kauno „Žalgiriu“ rėmimo sutartį pasirašė „Respublikos“ leidinių grupė ir iš karto pervedė į klubo sąskaitą pirmąją dalį – pusę milijono litų“.

„Sutartis dar yra derinama, ji bus galutinai pasirašyta kitą savaitę, tačiau ketinimų protokolą jau pasirašėme ir gavome pusę milijono litų. Tai pirmoji dalis. Kitą, galbūt didesnę, gausime artimiausiu metu“ , – 15min.lt sakė „Žalgirio“ klubo generalinis direktorius Paulius Motiejūnas.

Jis tvirtino, kad gauti pinigai iš karto pervesti žaidėjams. „Kaip jie reagavo? Gerai. Susirinko į treniruotę ir ketina važiuoti sekmadienį į Kėdainius, žaisti nukeltų LKL rungtynių su „Nevėžiu“, – pasakojo pašnekovas.

P.Motiejūnas teigė, kad likusią 3 mln. paramos dalį klubas taip pat gaus grynaisiais ir šie bus skirti žaidėjų algoms. Anot jo, tai turėtų užtikrinti tolesnį komandai iškeltų tikslų įgyvendinimą – apginti LKL ir Baltijos krepšinio lygų čempionų titulus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius