-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 01 04

„Žaviausios krepšininkės“ konkurse pirmauja Aušra Bimbaitė

Šiame sezone į Lietuvą grįžusi Aušra Bimbaitė ne tik demonstruoja puikų krepšinį, bet ir traukia moterų krepšinio mėgėjų akį savo žavesiu.
Aušra Bimbaitė
Aušra Bimbaitė / T.Tumalovičiaus nuotr.

Iki „Žaviausios krepšininkės“ konkurso pabaigos likus 3 savaitėms, pažvelgėme į tarpinius balsavimo rezultatus, kurie parodė, kad būtent Kauno „VIČI–Aisčių“ puolėja susilaukė palankiausio vidutinio įvertinimo – 5,4 balo. Už šią krepšininkę iki Naųjųjų metų balsavo1529 gerbėjai.

Kauno rajono „Laisvės KRS“ krašto puolėja Eivilė Steikūnaitė yra pati populiariausia. Šiai krepšininkei neliko abejingi net 1786 balsavusieji – daugiausiai iš visų konkurse dalyvaujančių merginų. Jie merginos žavesį įvertino 5,3 balo.

T.Tumalovičiaus nuotr./Indrė Grigaitė
Indrė Grigaitė

Praėjusio sezono „Gražiausios krepšininkės“ konkurse antrąją vietą užėmusi Vilniaus MRU komandos gynėja Indrė Grigaitė šiemet vėl yra tarp tų merginų, kurioms krepšinio mėgėjai negaili dėmesio: 1654 balsai ir 5,3 balo.

Nuo pirmaujančių merginų labai nežymiai atsilieka Gintarė Jasiunskaitė ir Laura Svarytė (abi iš Kauno „LKKA–Aistės“), Aurimė Rinkevičiūtė („VIČI–Aistės“), Milana Matiaš ir Roberta Mizgerytė (abi iš Klaipėdos „Lemminkainen“) bei Gintarė Gurklytė („Laisvė KRS“).

Moterų krepšinio mėgėjai atidavė jau daugiau nei 67 tūkstančius balsų. Palyginimui – pernai viso konkurso metu jų sulaukta beveik 45 tūkstančiai. Įvertinimų skirtumai yra labai nedideli, todėl lemiamas gali būti kiekvienas balsas.

Balsuoti galima iki sausio 21 dienos. Kas tapo „Žaviausia LMKL krepšininke“ paaiškės sausio 31 dieną LMKL „Žvaigždžių dienoje“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius