-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2023 05 31

„Monaco“ treneris išsamiai pakomentavo gandus apie galimą atsisveikinimą

„Monaco“ komandos treneris Saša Obradovičius ramiai ir labai išsamiai komentavo gandus apie galimą atsisveikinimą.
Saša Obradovičius
Saša Obradovičius / Lino Žemgulio nuotr.
Temos: 2 Eurolyga AS Monaco

Žiniasklaidoje pasirodė informacija, kad S.Obradovičiui po sezono bus parodytos durys. Esą pirmasis „Monaco“ pasirinkimas rinkoje yra Xavi Pascualis, bet į jį taikosi ir Stambulo „Anadolu Efes“ klubas. Be to, Rusijoje nuo karo Ukrainoje pradžios dirbęs katalonas dar turėtų susitarti dėl kontrakto su Sankt Peterburgo „Zenit“ nutraukimo.

Tarp „Monaco“ kandidatų yra ir Andrea Trinchieri, atsisveikinsiantis su Miuncheno „Bayern“.

Pats S.Obradovičius itin ramiai reagavo į tokią informaciją.

„Krepšinio pasaulis yra mažas. Visada yra gandų, informacijos apie būsimus kontraktus su treneriais, žaidėjais, net ir sezono eigoje. Agentai žaidžia žaidimėlius tam, kad patikrintų ar paruoštų rinką, ieško galimų krypčių savo klientams, – kalbėjo S.Obradovičius. – Kalbant apie mane, nežinau kalbų pagrindo, tačiau gerbiu visus trenerius. Xavi Pascualis ir kiti tokio kalibro treneriai nusipelnė vadovauti geriausioms komandoms. „Monaco“ yra viena tokių, turint omenyje, ką pasiekėme šį sezoną.

Šiame versle esu pakankamai ilgai, kad suprasčiau, kaip viskas veikia. Visada yra ir politinė situacijos pusė. Jei tai, ką duodu aš, nėra pakankama, arba yra kažkas geresnis nei aš rinkoje, tebūnie.

Galiu pasakyti tik tiek, kad atiduoti daugiau savęs nei atidaviau šiame sezone, aš negaliu. Mano atsidavimas tikslams, profesionalumas niekada neturi kelti klausimų. Jei mano ateitis nėra „Monaco“ klube, aš tą priimsiu. Kaip ir bet kurį kitą klubo vadovų sprendimą.“

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Rungtynių akimirka
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Rungtynių akimirka

S.Obradovičius „Monaco“ vairą perėmė 2021-2022 m. sezono viduryje, kai pakeitė Zvezdaną Mitrovičių. Serbas atvedė Eurolygos debiutantus į atkrintamąsias, kuriose „Monaco“ 2-3 nusileido Pirėjo „Olympiakos“ klubui.

Šiame sezone „Monaco“ sugebėjo laimėti ketvirtfinalio seriją prieš Tel Avivo „Maccabi“ 3:2, bet pusfinalyje Kaune nusileido tam pačiam „Olympiakos“. Kovoje dėl trečios vietos „Monaco“ įtikinamai įveikė „Barcelona“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius