-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 23

Milošas Teodosičius lieka Europoje, tačiau neatmeta galimybės ateityje rungtyniauti NBA

Po Rio de Žaneiro olimpiados finalo DeAndre Jordanas ir DeMare Derozanas negailėjo pagyrų Milošui Teodosičiui. Amerikiečiai linkėjo serbui kuo greičiau praverti NBA duris, tačiau krepšininkas dar bent metus lieka Europoje. Įžaidėjas turi dar metus galiojančią sutartį su Maskvos „CSKA“, tačiau neatmetė galimybės į stipriausią pasaulio krepšinio lygą persikelti ateityje.
Milošas Teodosičius
Milošas Teodosičius / AFP/„Scanpix“ nuotr.

M.Teodosičius 2017-ųjų vasarą taps laisvuoju agentu, o laikraščiui „Sportski Zurnal“ jis atskleidė, kad ateityje norėtų rungtyniauti stipriausioje pasaulio krepšinio lygoje.

„Visą savo karjerą svarstau apie NBA, – pasakojo serbas. – Norėčiau ten išbandyti savo jėgas, nes tai turėtų būti visai kitokia krepšinio patirtis nei Europoje.

Tačiau turiu dar metus galiojančią sutartį su Maskvos klubu, todėl tikrai neketinu šiemet galvoti apie NBA. Pakalbėsime, kai ateis laikas.

Džiaugiuosi, kad apie mane gerai atsiliepė JAV rinktinės krepšininkai bei treneris Mike'as Krzyzewskis, tačiau turiu susikoncentruoti ties artėjančiu sezonu ir toliau kovoti dėl pergalių.“

Šiemet M.Teodosičius su Maskvos „CSKA“ rungtyniaus naujojo formato Eurolygos turnyre. Reguliariajame sezone visos 16 komandų nebus suskirstytos į grupes ir rungtyniaus viena su kita.

Serbas su Maskvos klubu bandys apginti pavasarį iškovotą Eurolygos titulą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius