-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 18

Nebuvo lygių: Paulius Jankūnas naudingiausias Eurolygos savaitės krepšininkas

Paulius Jankūnas tapo ne tik itin svarbios Kauno „Žalgirio“ komandos pergalės kalviu Eurolygos rungtynėse išvykoje su Kazanės UNIKS, bet ir naudingiausiu savaitės krepšininku. Žaliai baltų kapitonas surinko 30 naudingumo balų.
Paulius Jankūnas
Paulius Jankūnas / zalgiris.lt nuotr.

Akistatoje su Kazazės UNIKS P.Jankūnas aikštėje praleido 26 minutes, pelnė 21-ą tašką, atkovojo 7 kamuolius, atliko tris rezultatyvius perdavimus ir išprovokavo 8-ias varžovų pražangas. Antrą vietą naudingiausių savaitės žaidėjų sąraše užėmė Bobby Dixonas (26 naudingumo balai). Trečias liko Jaysonas Grangeris (26 naudingumo balai).

P.Jankūnas užima trečią vietą visoje Eurolygoje pagal išprovokuotas pražangas. Šeštas pagal gynyboje atkovotus kamuolius.

P.Jankūnas žengia ir itin aukštoje šeštoje vietoje naudingiausių Eurolygos sezono krepšininkų sąrašo vietoje. Aukščiau jo tik Derrickas Brownas (Stambulo „Anadolu Efes“), Nicolo Melli (Bambergo „Brose“), Ekpe Udohas (Stambulo „Fenerbachče“), Nando de Colo (Maskvos CSKA), ir Keithas Langfordas (Kazanės UNIKS).

Pauliaus Jankūno facebook puslapis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius