Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 09 20

Prancūzų monstro patarimas Lietuvai, kaip stabdyti Pau Gasolį: „Nelieskite jo“

Su medaliu ant kaklo, bet nusivylę. Prancūzijos rinktinė norėjo ne to. Ryškiausios prancūzų žvaigždės po laimėto bronzinio mūšio prieš Serbiją nešvytėjo. Jų nuotaika labiau priminė eilinę pergalę NBA reguliariajame sezone. „Esame nusivylę. Norėjome aukso. Tai buvo mūsų svajonė“, – pripažino Borisas Diaw.
Rudy Gobert'as ir Pau Gasolis
Rudy Gobert'as ir Pau Gasolis / „Scanpix“/AP nuotr.

Tony Parkeris ir Nicolas Batumas po rungtynių griebė mikrofoną į rankas ir 27 tūkst. aistruolių rėžė padėkos kalbą. Prancūzai Monpeljė ir Lilyje sukūrė fantastišką atmosferą, todėl bronza jiems – bent kaip paguodos prizas.

„Esu laimingas, kad padovanojome jums bronzą. Aš tikrai kitąmet žaisiu olimpinėje atrankoje. Karjeros nebaigiu“, – tikino T.Parkeris.

Tuo tarpu įspūdingomis fizinėmis galimybėmis išsiskiriantis 23 metų 213 cm ūgio „centras“ Rudy Gobertas davė patarimą Lietuvos rinktinei, kaip stabdyti Pau Gasolį.

15 taškų ir 14 kamuolių mažajame finale surinkęs „Utah Jazz“ atstovas  paprašytas patarimo Lietuvai, įkvėpė ir šyptelėjo: „Nelieskite jo“.

R.Gobertas juokavo. Omenyje jis turėjo daug diskusijų sukėlusį teisėjų darbą pusfinalyje. Prancūzai piktinosi, kad teisėjai prieš Pau Gasolį fiksavo kiekvieną prisilietimą, todėl ispanas surinko 40 taškų ir metė 18 baudų metimų – daugiau nei visa Prancūzijos rinktinė.

„Reikia žaisti kontaktinį krepšinį. Atakuokite jį“, – surimtėjo R.Gobert'as.

Jis nežiūrės Europos čempionato finalo. Tai jam – per skausminga.

„Man bus per sunku. Galbūt pažiūrėsiu rezultatą telefone, bet rungtynių turbūt nežiūrėsiu. Mes ilgai nepamiršime šio pralaimėjimo. Turbūt visą gyvenimą prisiminsiu pusfinalį su Ispanija. Tai man suteiks motyvacijos“, – tikino R.Gobert'as.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius