-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 12 08

Predragas Danilovičius taikosi į aukštą postą

Arvydas Sabonis vadovauja Lietuvos krepšinio federacijai, Andrejus Kirilenka – Rusijos, Jorge Garbajosa – Ispanijos, Harunas Erdenay – Turkijos, Dino Meneghinas – Italijos. Netrukus sąrašą gali papildyti ir Predragas Danilovičius.
Predragas Danilovičius
Predragas Danilovičius / „Scanpix“ nuotr.

Serbijos krepšinio legenda antradienį oficialiai patvirtintas vieninteliu kandidatu į Serbijos krepšinio federacijos prezidento postą. Gruodžio 15 dieną P.Danilovičius turėtų oficialiai pakeisti Draganą Dilašą, kuris Serbijos krepšiniui vadovavo pastaruosius penkerius metus.

46 metų P.Danilovičius yra buvusi Jugoslavijos rinktinės ir garsių klubų žvaigždė. Išgarsėjęs Belgrado „Partizan“ klube, jis vėliau rungtyniavo Bolonijos „Kinder“ (Italija), taip pat ir NBA komandose „Miami Heat“ ir „Dallas Mavericks“.

Grįžęs iš NBA į Europą jis dar tris sezonus žaidė Bolonijos „Kinder“ gretose, o 1998 metais buvo išrinktas geriausiu Europos krepšininku.

2007–2015 m. P.Danilovičius ėjo Belgrado „Partizan“ klubo prezidento pareigas. Su buvusia žurnaliste jis augina tris vaikus, iš kurių viena – Olga Danilovič – yra kylanti teniso žvaigždė.

2013 m. garsusis krepšininkas buvo įsivėlęs į kruvinas muštynes vienoje iš Belgrado kavinių su jos savininku ir artimu draugu Branko Filipovičiumi. Šis trenkė buvusiam krepšininkui pelenine per galvą, o paskui dar užpuolė peiliu. P.Danilovičius atsidūrė ligoninėje, kur jam buvo atlikta operacija. B.Filipovičius buvo nuteistas puspenktų metų kalėjimo už bandymą nužudyti P.Danilovičių. Tiesa, pernai nuosprendis buvo apskųstas.

P.Danilovičiaus žaidimo epizodus, tarp jų ir dėjimą į krepšį per A.Sabonį, galima pažiūrėti čia:

VIDEO: Predrag Danilovic Show

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius