Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 04

Teismas uždraudė FIBA ir „FIBA Europe“ skirti sankcijas rinktinėms

Birželio 2 dieną Miuncheno apygardos pirmasis teismas priėmė nutarimą dėl „FIBA Europe“ ir FIBA sprendimų, kurie buvo apskųsti Eurolygoje dalyvaujančių komandų bei nacionalinių krepšinio federacijų.
Kamil Novak
Kamil Novak / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Teismo nutarimas draudžia FIBA ir „FIBA Europe“ neleisti nacionalinėms komandoms žaisti FIBA organizuojamose varžybose dėl to, kad jie dalyvauja

Eurolygos ar Europos taurės varžybose.

Taip pat komandos ir toliau galės rinktis žaisti Eurolygoje ar Europos Taurėje. Visos sankcijos, kurios buvo taikomos tiesiogiai ar netiesiogiai nuo šio sprendimo priėmimo bus laikomos pažeidimais.

Šis sprendimas buvo išsiųstas lygoms, klubams ir visiems atsakingiems asmenims. Nors „FIBA Europe“ dar gegužės 25d. paskelbė, kad niekam iš šalių krepšinio federacijų nedaro neigiamos įtakos, tačiau šis teismo sprendimas tai paneigia.

Nuo šio teismo sprendimo komandos be jokių pasekmių galės rinktis varžybas, kuriose dalyvaus ir nacionalinės rinktinės nuo to nenukentės.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius