-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 17

Triumfuojantis Šaras: „Būna tokių rungtynių, kurias reikia tiesiog ištraukti“

Šarūnas Jasikevičius su Kauno „Žalgirio“ vyrais Kazanėje vaikščiojo ant peilio ašmenų. 34-ąją minutę atitrūkę 9 taškais, žalgiriečiai visai kaip Kaune pirmojoje dvikovoje išbarstė solidžią persvarą ir priešpaskutinę minutę jau vijosi UNIKS (76:77). Tačiau Šaras ir visi „Žalgirio“ sirgaliai turėtų dėkoti Leo Westermannui, kurio tritaškis paskutinę minutę ištraukė lietuvius už ausų – 82:80.
Šarūnas Jasikevičius
Šarūnas Jasikevičius / Alfredo Pliadžio nuotr.

Šaras po desperatiško Latavious Williamso metimo per visą aikštę sugniaužė kumščius ir sveikino Jevgenijų Pašutiną su puikia kova.

Netrukus žalgirietis apsikabino Darių Maskoliūną.

Jis iki finalinės sirenos Kazanės krepšinio halėje negalėjo atsipūsti – su paskutine Eurolygos komanda teko vargti nuo 1 iki 40 minutės. Bet svarbiausia – „Žalgirio“ pergalė, kuri išsaugojo viltį patekti į ketvirtfinalį.

P.Jankūnas: Žinojome, kad UNIKS gerai žaidžia namie ir buvome tam pasiruošę.

„Būna tokių rungtynių, kurias tiesiog turi ištraukti. Ir mums pavyko. Nebuvome geri, bet Kazanėje nelengva, nes UNIKS nesustabdysi – jie žaidžia tą patį krepšį. Bet po pertraukos mums pavyko numušti jų rodiklius. Pasikartosiu, kartais būna rungtynių, kurias tiesiog reikia ištraukti“, – po pergalės Eurolygos televizijai pasakojo Š.Jasikevičius.

Paulius Jankūnas pridūrė, kad sunki kova Rusijoje jo nenustebino. Beje, puolėjas buvo išrinktas rungtynių žaidėju – pelnė 21 tašką, atkovojo 7 kamuolius ir surinko 30 naudingumo balų.

„Tikėjomės sunkių rungtynių. Žinojome, kad UNIKS gerai žaidžia namie ir buvome tam pasiruošę, – tikino žalgiriečių kapitonas. – Tos kelios klaidos gynyboje privertė mus žaisti taškas į tašką.“

„Žalgiriui“ tai buvo 12-oji pergalė per 26 Eurolygos rungtynes. Iki 8-osios vietos žalgiriečiams trūkstas dviejų pergalių, o reguliariojo sezono finišas – po 4 rungtynių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius