-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 01

„Žalgirio“ krizę bandęs paaiškinti I.Vougioukas: „Apie permainas galvosime po dvikovos su turkais“

Krizę išgyvenančio Kauno „Žalgirio“ stovykloje stengiamasi neprarasti geros nuotaikos. „Ianas viską paaiškino. Kaip gražiai jis šneka angliškai“, – prieš interviu juokavo Gintaras Krapikas. Graikas kalba gražiai, bet labai rimtai. Tačiau pirmiausia žalgiriečiai nori susitvarkyti su Izmiro „Karšiyaka“ ir užsitikrinti vietą „Top 16“ ir tik tada galvoti apie kažkokius pokyčius.
Treniruotėje
Treniruotėje / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Nėra ko slėpti – abi komandos supranta, kad kas laimės, tas turbūt žais „Top 16”. Gerai, kad žaidžiame namie. Turime pamiršti tuos prastus pasirodymus ir žaisti kaip komanda“, – prieš trečiadienio mūšį su Izmiro „Karšiyaka“ pabrėžė I.Vougioukas.

– Kas blogai su „Žalgiriu“?

– Kautis su „Panathinaikos“ ir „Lokomotiv“ buvo labai sudėtinga. Manau, kad dauguma žaidėjų neturėjo tokių rungtynių patirties. Psichologiškai nebuvome pasiruošę.

Abu kartus varžovai labai gerai startavo ir mes praradome žaidimo kontrolę.

– O pralaimėjimas „Nevėžiui“? Kaip jį paaiškinti?

– Taip, tai didelis pralaimėjimas. Blogiausia, kad čia, „Žalgirio“ arenoje, šventė kita komanda. Gerbiame visus varžovus, bet turėjome susitvarkyti su „Nevėžiu“.

Po pralaimėjimo Krasnodare nebuvome geriausios psichologinės būklės, bet turėjome laimėti. Bet nesigynėme, leidome jiems žaisti taškas į tašką. O pabaigoje nutinka visko.

– Ar komandos žaidimas keisis?

– Labai sudėtinga greitai pasikeisti. Bet kalbėjomės apie tai kaip komanda. Pailsėjome. Turime eiti į aikštę šviežia galva ir laimėti bent vienu tašku. O tada, reikia permainų ar ne, pagalvosime po rungtynių.

VIDEO: Gintaro Krapiko mintys prieš trečiadienio Eurolygos rungtynes

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius