Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 24

Kevinas Durantas olimpinio čempiono titulą atšventė Graikijos paplūdimyje

Olimpiniu čempionu su JAV rinktine tapęs Kevinas Durantas patraukė ne namo, bet į Europą.
Olimpinių čempionų linksmybės
Olimpinių čempionų linksmybės / „Scanpix“ nuotr.

„Golden State Warriors“ naujokas kartu su DeAndre Jordanu ir būriu draugų buvo pastebėtas šėlstantis Graikijos saloje Mikone.

Kevinas Durantas šią vasarą priėmė labai daug kritikos susilaukusį sprendimą ir iš „Oklahoma City Thunder“ perėjo į NBA vicečempionų „Golden State Warriors“ gretas. Krepšininkas akimirksniu tapo naujuoju lygos „blogiuku“, tačiau žaidimas JAV krepšinio rinktinėje jam leido apie visą tai pamiršti, mėgautis žaidimu, gerai praleisti laiką bei iškovoti pergales.

K.Durantas laimėjo savo antrąjį aukso medalį, o jo pasirodymas Rio de Žaneire nesukėlė jokių abejonių, kad jis buvo geriausias ne tik savo rinktinės, tačiau ir viso turnyro krepšininkas.

Puolėjo sąskaitoje šiame olimpiniame turnyre – 155 taškai. Vienu daugiau jis pelnė prieš ketverius metus Londone, o tai yra rezultatyviausi amerikiečių pasirodymai olimpinėje istorijoje.

K.Durantui trūksta vos 25 taškų ir jis taps rezultatyviausiu visų laikų amerikiečiu olimpinėse žaidynėse, nors šiame turnyre rungtyniavo dvigubai mažiau kartų nei pirmoje vietoje esantis Carmelo Anthony.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius