-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 21

Abiejų LKL grandų marškinėlius vilkėjęs Kęstutis Šeštokas palaiko „Žalgirį“

Kauno „Žalgiryje“ ir Vilniaus „Lietuvos ryte“ žaidęs Kęstutis Šeštokas per šių komandų akistatas serga už kauniečius. Tačiau nemano, kad sekmadienį „Žalgiris“ lengvai laimės.
Kęstutis Šeštokas
Kęstutis Šeštokas / Alfredo Pliadžio nuotr.

„Vertinu galimybes 50 prieš 50“, – taip apie sekmadienį Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiantį dviejų Lietuvos krepšinio grandų „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ susitikimą LKL čempionate sako buvęs abiejų šių klubų krepšininkas Kęstutis Šeštokas.
 

39 metų K.Šeštokas jau yra baigęs profesionalaus krepšininko karjerą.

„Dabar su krepšiniu turiu tik tiek bendro, kad kartais jį pasižaidžiu. Bet tik mėgėjiškai, savo malonumui“, – sako 19 metų iš krepšinio duoną valgęs atletas, pasinėręs į verslo vandenis.

Vienas K.Šeštoko verslų yra kaimo turizmas. Sodyba „Pas Šeštoką“ priima svečius Molėtų rajone.

1993-2000 metais K.Šeštokas žaidė „Žalgiryje“, 2000-2003 bei 2004 antrą pusę – „Lietuvos ryte“.

Su abiem šiais klubais K.Šeštokas yra tapęs LKL čempionu.

Apskritai, K.Šeštokas yra daugiausiai LKL pirmenybes laimėjęs krepšininkas. Šešis kartus (1994, 1995, 1996, 1997, 1998 1999) jis čempionu tapo, žaisdamas „Žalgiryje“, kartą (2002) – „Lietuvos ryte“.

„Iš „Lietuvos ryto“ ryšius palaikau nebent su Andriumi Šležu. O su buvusia „Žalgirio“ komanda buvome susirinkę“, – kalbėjo K. Šeštokas.

Nors „Žalgirio“ ir „Lietuvos ryto“ rungtynes jis stengiasi pasižiūrėti visada, šį sekmadienį to malonumo K.Šeštokui teks atsisakyti, kadangi tuo metu jis bus išvykęs į užsienį. Per tokius mačus, Kaune gimęs ir augęs buvęs krepšininkas visada palaiko gimtojo miesto komandą – „Žalgirį“.

Tačiau jis nemano, kad kauniečiams šios rungtynės bus tokios pat lengvos, kokia jiems buvo pirmoji šio sezono dvikova su „Lietuvos rytu“ namuose. Tada „Žalgiris“ laimėjo 79:70.

„Aš galvoju, kad daug įtakos turės „Lietuvos ryto“ trenerio keitimas. Kai pasikeičia treneris, visada komanda ima žaisti geriau. Kad ir trumpą laiką. Matyt dėl to, kad pasikeitus, kiekvienas žaidėjas nori parodyti save, kaip jis sugeba žaisti, kad jis yra vertas vietos komandoje“, – apie būsimas rungtynes kalbėjo buvęs abiejų komandų sunkusis krašto puolėjas.

Šią savaitę „Lietuvos rytas“ atleido argentinietį trenerį Marcelo Nicolą ir dabar Vilniaus klubo stratego pareigas eina Aurimas Jasilionis.

„Manau, kad „Lietuvos ryto“ puolimas yra daug galintis, „Bešiktaš“ per šimtą taškų įmetė. Aišku, su gynyba – sunkiau. „Žalgirio“ forma šiuo metu irgi nėra ideali. Nors lenkus Eurolygoje įveikti pajėgė,“ – vertino dviejų nesutaikomų priešininkų galimybes K.Šeštokas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius