-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 10 08 /19:45

Antano Kavaliausko sutikimas Vilniuje: keiksmai, plakatas ir į aikštę skriejęs žiebtuvėlis

„44-as numeris Antanas Kavaliauskas“, – Kauno „Žalgirio“ naujoko pavardę per komandos pristatymą ištarė „Siemens“ arenos pranešėja. „Siemens“ arenoje pasigirdo toks švilpimas, kad pranešėjos net nebesigirdėjo ir ji turėjo akimirkai pritilti. Kažko kito tikėtis ir nereikėjo – dar pernai „Lietuvos ryto“ klubo veidu buvęs, komandos kapitonas per vieną vasarą tapo didžiausiu juodai-baltai-raudonų sirgalių priešu.

Dar kai A.Kavaliauskas likus pusvalandžiui išbėgo ant parketo atlikti apšilimo, „Siemens“ arenoje pasigirdo garsesnis nei įprastai triukšmas.

Prieš pat ginčo kamuolį „Lietuvos ryto“ ultrų tribūnoje iškilo plakatas. Jame vilniečiai pašiepė A.Kavaliausko žodžius „niekada nežaisčiau „Žalgiryje“, išsprūdusius per renginį sostinėje dar praėjusį sezoną.

„Politinė reklama – jūsų kandidatas Antanas Kavaliauskas: „Niekada nežaisiu Kauno „Žalgiryje“, noriu laimėti LKL ne su „Žalgiriu“. Pažadu tapti tikru žalgiriečiu“.

VIDEO: Antano Kavaliausko sugrįžimas į Vilnių: priešiškas „Lietuvos ryto“ sirgalių sutikimas

A.Kavaliauskas pirmą kartą aikštėje pasirodė 5-ąją minutę ir buvo palydėtas didžiuliu švilpimu. „Lietuvos ryto“ sirgaliai paleido keiksmažodžių tiradą. Kiekvienas „centro“ prisilietimas prie kamuolio buvo sutiktas dvigubai garsesniu švilpimu.

Trečiojo kėlinio pradžioje A.Kavaliauskas pagaliau atidarė savo taškų sąskaitą galingu dėjimu. Bet kai kitą kartą jau stojo prie baudų metimo linijos, į aukštatūgį skriejo žiebtuvėlis iš aktyviausios „Lietuvos ryto“ sirgalių tribūnos. Sirgaliai metė ir monetas.

„Jie taip palaiko savo klubą, išreiškia savo nusivylimą mano perėjimu į kitą komandą. Bet yra kaip yra“, – po rungtynių sakė A.Kavaliauskas.

Jis teigė nematęs, kas buvo parašyta vilniečių iškeltame plakate. Kai žurnalistas pasiūlė pacituoti, A.Kavaliauskas greitai nukirto: „Nereikia cituoti. Man neįdomu. Jie galvojo, kad buvo vienaip, bet buvo tikrai ne taip. Bet nebenoriu veltis į tuos dalykus“.

VIDEO: A.Kavaliauskas apie sirgalių akibrokštus: „Jie taip išreikškia savo nusivylimą“

Per 11 minučių A.Kavaliauskas pelnė 5 taškus ir surinko 6 naudingumo balus. Jo minutes labai ribojo pražangų skaičius – teisėjai užfiksavo bent keturias.

„Gerai žaidė, solidžiai, – nervingą A.Kavaliausko testą po rungtynių vertino Šarūnas Jasikevičius. – Žinau, kaip nemalonu žaisti tokiose situacijose. Bet manau, Kavaliauskas įnešė didžiulį indėlį į komandos pergalę“.

Rungtynės prasidėjo keiksmų lavina tiek iš žalios, tiek iš raudonos sirgalių armijos. Didysis krepšinis grįžta!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius