-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 27

Arvydas Sabonis: Jonas Kazlauskas traukiasi

Arvydas Sabonis patvirtino – Jonas Kazlauskas palieka Lietuvos rinktinę. Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentas atskleidė, kad J.Kazlauskui bus padėkota už darbus ir bus ieškomas naujas treneris. „Sutartis baigėsi. Treneris irgi sakė, kad viskas – atiduota tiek metų. Jis nepratęs“, – kalbėjo A.Sabonis.
Arvydas Sabonis
Arvydas Sabonis / Vytauto Dranginio nuotr.

Spalio viduryje J.Kazlauskui organizuojamas padėkos renginys. LKF nori gražiai atsisveikinti su pastaruosius ketverius metus rinktinę treniravusiu specialistu.

Per šį laikotarpį Lietuvos nacionalinė komanda iškovojo du Europos čempionato sidabrus, pasaulyje liko ketvirta, o olimpinėse žaidynėse – septinta.

„Žmogus Lietuvos krepšiniui atidavė labai daug ir nusprendė pailsėti“, – 61-erių J.Kazlausko sprendimą paaiškino A.Sabonis.

Spalio 25-ąją vyks Lietuvos krepšinio federacijos posėdis, kuriame turėtų patvirtinti ne tik vyrų rinktinės, bet ir jaunimo komandų treneriai.

„Tikimės iki to laiko turėti kandidatus“, – sakė A.Sabonis.

LKF generalinis sekretorius Mindaugas Špokas buvo minėjęs, kad bandys perkalbėti J.Kazlauską. Šis, iš pradžių aiškiai pasakęs, kad pasitraukia, vėliau to nepatvirtino, nes pirmiausia norėjo pasikalbėti su federacijos vadovais.

Bet istorija baigta – J.Kazlausko era rinktinėje baigėsi.

A.Sabonis nesileido į kalbas, ką mato realiausiu pretendentu pakeisti J.Kazlauską.

„Dabar sunku kalbėti. Reikia palaukti iki spalio 25-osios. Tikėkimės, kad tada jį turėsime“, – teigė A.Sabonis.

Lapkričio 22-ąją vyks Europos čempionato burtų traukimo ceremonija, po kurios nacionalinė komanda turės galutinai susidėlioti būsimų draugiškų rungtynių maratoną ir pasiruošimo stovyklas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius