Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 26

Donatas Motiejūnas: „Viltys žaisti rinktinėje nėra didelės“

Donatas Motiejūnas svajoja žaisti olimpinėse žaidynėse, tačiau šiuos planus krepšininkas šiais metais greičiausiai bus priverstas atidėti. NBA lygoje rungtyniaujantis D.Motiejūnas pranešė Lietuvos krepšinio federacijos atstovams, kad dėl naujos sutarties sudarymo jam gali nepavykti apsivilkti Lietuvos rinktinės marškinėlius Rio de Žaneiro olimpinėse žaidynėse.
Donato Motiejūno talentų mokykla
Donato Motiejūno talentų mokykla / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Lietuvos krepšinio rinktinė jau pradėjo pasirengimą olimpinėms žaidynėms, o D.Motiejūnas su NBA komanda naują sutartį, geriausiu atveju, gali tikėtis pasirašyti liepos pradžioje ar viduryje. D-Mo stiprina nugarą po sudėtingos traumos, todėl net ir sudaręs naują sutartį taip anksti gali sulaukti klubo rekomendacijų vasarą skirti fizinio rengimo stiprinimui. Pats krepšininkas pripažįsta, kad šansai išvykti į Rio yra minimalūs.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Donatas Motiejūnas
AFP/„Scanpix“ nuotr./Donatas Motiejūnas

„Mano noras žaisti Lietuvos rinktinėje yra didžiulis, o dalyvavimas olimpinėse žaidynėse yra svajonė. Bet turiu pripažinti, kad viltys žaisti rinktinėje nėra didelės, – kalbėjo D.Motiejūnas.

– Visai neaišku kiek truks naujos sutarties pasirašymas. Viduje dar tikiuosi, kad gal kaip nors viskas susiklostys sėkmingai, bet realiai suvokiu, kad aplinkybės gali neleisti žaisti rinktinėje.“

Šią savaitę D.Motiejūnas buvo atvykęs į Lietuvą ir kartu su NBA lyga bei gausia žinomų trenerių komanda surengė savo vardo krepšinio stovyklą talentingiausiems šalies šešiolikmečiams. Po kelių dienų krepšininkas vyks į Hjustoną, kur pradės derybas su „Rockets“ klubo vadovais dėl naujos sutarties pasirašymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius