Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 11

K.Maksvytis po išplėštos pergalės Europos taurėje: „Treneriai tokiomis rungtynėmis būna patenkinti“

Panevėžio „Lietkabelio“ klubas iškovojo pirmąją pergalę Europos taurės „Top 16“ etape, kai 86:84 įveikė Ulmo „Ratiopharm“.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

12 taškų deficitą panaikinusių panevėžiečių vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis pasidžiaugė, kad pavyko pakeisti pradžioje nesuveikusį žaidimo planą ir jis atnešė pergalę.

„Treneriai dažniausiai patenkinti tokiomis rungtynėmis kaip šiandien, kai susitikimo pradžioje atsilikome, tačiau džiaugiuosi, jog komanda persvėrė rezultatą ir grįžo į rungtynes. Rungtynių pabaigoje vos nesusikomplikavome situacijos, tačiau čia yra „Top 16“, kur visos komandos yra stiprios ir lengvų taškų nedalina“, – sakė K.Maksvytis.

– Koks buvo tas pradinis planas, kuris nepavyko?

– Ulmo ekipa atvažiavo be kelių aukštaūgių, bet tai mums nepadėjo. Ypatingai įsižaidė Morganas, kuris mūsų aukštiems buvo neparankus varžovas. Akcentavome, jog turime žaisti agresyviai, pradėjome keistis ginamaisiais ir neleisti pelnyti lengvų taškų. Tai mums ir padėjo grįžti į rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius