Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Po pralaimėjimo Klaipėdoje A.Trinchieri užvirė kraujas: tarkavo arbitrus

Įsibėgėjusio Klaipėdos „Neptūno“ (14-12) įspūdingo grožio trileryje, trukusiame 50 minučių, nesustabdė ir Kauno „Žalgiris“ (22-3). Georgios Vovoro kariauna gausiai susirinkusių uostamiesčio sirgalių akivaizdoje trečiadienį po dviejų pratęsimų 114:112 (19:19, 19:21, 23:11, 26:36, 14:14, 13:11) parbloškė Lietuvos čempionus ir pratęsė savo pergalių seriją iki aštuonių, tuo pačiu nutraukdami kauniečių fiksuotą keturiolikos laimėjimų atkarpą.
Andrea Trinchieri
Andrea Trinchieri / Betsafe-LKL nuotr.

„Sveikinimai „Neptūnui“. Buvo gera kova. Pabaigoje jie laimėjo rungtynes. Mes turėjome pakilimų ir nuosmukių, nežaidėme taip, kaip turėtume. Mano komanda parodė puikią dvasią ir nenorėjo pralaimėti rungtynių, sugebėjome sugrįžti, išsiveržti į priekį, bet „Neptūnas“ pabaigoje pataikė sunkius metimus...“, – po mačo kalbėjo „Žalgirio“ strategas Andrea Trinchieri.

Visgi po to italas pažėrė kritikos arbitrams. Dvikovai vadovavo Gytis Vilius, Gintaras Mačiulis ir Darius Šomka.

VIDEO: Trenerių komentarai

Šio mačo dėl pražangų limito nebaigė net penki žalgiriečiai.

„Atvykau į Lietuvą – krepšinio šalį – ir mane kiek neramina šis mačas. Manau, kad vaidybą galima atpažinti. Prasižengėme 38 kartus, varžovai – 29. Ir dar techninė pražanga Edmondui Sumneriui, kuris kalbėjosi su manimi. Po neįtikėtinos vaidybos. Jis yra mandagus vyrukas ir to nesitikėjau. Man tai buvo didžiulis siurprizas. Žaisime su juo ir nematau tame problemos, bet mane labai nustebino tokie švilpukai ir toks teisėjavimas šalyje, kur žaidžia geriausi žaidėjai, palaikomi vienų geriausių sirgalių“, – kalbėjo treneris.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius