Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
04 17

L.Lekavičius – apie išsklaidytas abejones, A.Trinchieri pažadą ir kvietimą į Puerto Riką

Andrea Trinchieri su Šarūnu Jasikevičiumi lyginęs Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Lukas Lekavičius portalui 15min atskleidė, jog treneris iš Italijos jį regi ir kito sezono Lietuvos čempionų sudėtyje.

Paskutinę praėjusių metų dieną Kauno „Žalgirio“ vairą perėmęs Andrea Trinchieri prikėlė Lietuvos čempionus galingai antrai sezono pusei Eurolygoje, per kurią iškovojo devynias pergales ir iki priešpaskutinio turo kovoje dėl vietos pirmajame dešimtuke ir bilieto į įkrintamąsias varžybas.

Nemuno saloje nusileidęs 55-erių strategas iš Italijos išreiškė didesnį pasitikėjimą aštuntąjį sezoną „Žalgiryje“ rungtyniaujančiam Lukui Lekavičiui, kuris buvo atsidūręs Kazio Maksvyčio naudojamos rotacijos pakraštyje.

180 cm ūgio 30-metis gynėjas iš Šilalės prie K.Maksvyčio stipriausiame Senojo žemyno turnyre rungtyniavo po 10 minučių, per kurias rinko po 3,8 taško ir 2,5 naudingumo balo, tuo metu prie A.Trinchieri – 5,8 pelnyto taško ir 4,6 efektyvumo balo vidutiniškai per 13,5 praleidžiamos minutės ant parketo.

„Kai buvau dvyliktas žaidėjas komandoje, abejonių dėl savo vietos komandoje tikrai turėjau, bet reikia suprasti, kad tai buvo tik sezono pradžia, tad daug dalykų dar galėjo keistis – traumos, įvairūs pokyčiai. Taip ir nutiko – pasikeitė treneris ir man pasidarė šiek tiek geriau. Abejonių buvo, galvojau, ką daryti, bet tai buvo gruodį, tad stengiausi šias mintis nuvyti į šoną ir laukti vasaros“, – po rungtynių su Madrido „Real“ su portalu 15min atsiminimais iš pirmosios sezono pusės dalijosi Lukas Lekavičius.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Lukas Lekavičius
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Lukas Lekavičius

L.Lekavičius atskleidė, kokius uždavinius rungtynėse jam kelia A.Trinchieri, kurį sulygino su kitu buvusiu savo treneriu Šarūnu Jasikevičiumi.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius