Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2015 10 13

LKL savaitės puošmena – idealus „Šiaulių“ derinukas virš lanko

„Tete-a-Tete Casino-LKL“ čempionate antrąją savaitę buvo sužaista dar 10 rungtynių, kurių metu krepšininkai kūrė gražius momentus – pataikė sudėtingus metimus paskutinėmis sekundėmis, dalino gražius perdavimus ir tradiciškai tikrino lanko stiprumą.

Gražiausių epizodų penketuką pradeda „Nevėžio“ gynėjas Darius Gvezdauskas bei jo reidas į baudos aikštelę ir perdavimas komandos draugui, kuris ataką pabaigė dėjimu.

Ketvirtoje vietoje „Dzūkijos“ aukštaūgis Adamas Lapeta galingu dėjimu iš savo vietų pakėlė ne tik komandos draugus, bet ir visus sirgalius susirinkusius stebėti dvikovos su „Lietkabeliu“.

Martynas Pocius rungtynėse su „Dzūkija“ greitos atakos metu planavo pelnyti du lengvus taškus, tačiau Marcusas Monroe turėjo visiškai priešingą nuomonę.

Rokas Giedraitis pirmosiomis čempionato savaitėmis demonstruoja, jog jam tiesiog būtina rezervuoti vietą gražiausių epizodų penketuke. Šį kartą jo metimas paskutinėmis sekundėmis Pasvalyje užėmė antrąją vietą.

Nors pergalių grafoje dega 0, tačiau „Šiaulių“ krepšininkai gali guostis bent tuo, jog praėjusią savaitę Paulius Dambrauskas ir Modestas Kumpys sukūrė gražiausią savaitės epizodą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius