-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 28

Mantas Kalnietis: „Sau aukšto pažymio rašyti negalėčiau“

Po dviejų iš eilės pralaimėjimų Lietuvos krepšinio rinktinė penktadienį nugalėjo Nyderlandus. Po šios pergalės Mantas Kalnietis džiaugėsi komandiniu žaidimu, kurį pademonstravo rinktinė ir savikritiškai žiūrėjo į savo pasirodymą.
Mantas Kalnietis
Mantas Kalnietis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Įžaidėjas atskleidė, kad po pralaimėjimo Turkijai komanda turėjo bendrą pokalbį apie nesusikalbėjimą aikštėje ir rungtynėse su Nyderlandais tikslas buvo žaisti kaip komandai.

Tai ir lėmė pergalę, nors ši, anot M.Kalniečio, ir nėra labai reikšminga.

Pagrindinis rinktinės atakų organizatorius į olandų krepšį įmetė 10 taškų ir atliko du rezultatyvius perdavimus, tačiau sau gero pažymio nerašytų.

– Ką galite pasakyti apie rungtynes?

– Rungtynės kaip rungtynės. Džiaugiamės, kad laimėjome, buvo įvairių bandymų. Neverta dar kalbėti, kad esame labai geri. Tačiau gera atmosfera rinktinėje visada yra geriau nei slogi nuotaika. Tikiuosi, kad ši pergalė, nors ir nėra reikšminga, duos mums geresnį tonusą ateičiai.

– Kokias išvadas padarė komanda po pralaimėjimų?

– Ketvirtadienį mes per daug diskutavome ir vienas kitam priekaištavome vietoje to, kad žaistume kaip komanda. Kaip turi žaisti Lietuvos rinktinė. Tai buvo mūsų didžiausia bėda ir mes apie tai kalbėjome. Šiandien jau to nekartojome. Tikėkimės, kad tai bus tinkamas postūmis ateičiai. Kai mes žaidžiame kartu, aikštėje visai kitas vaizdas.

– Kaip jūsų paties savijauta?

– Labai aukšto pažymio sau rašyti negalėčiau. Noriu ir tikiu, kad su kiekviena diena žaisiu vis geriau ir per čempionatą galėsiu demonstruoti tai, ką visi įpratę matyti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius