-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 08

„Orakulo“ prognozė: neįprasta LKL savaitė

LKL čempionate – neįprasta savaitė. Lietuvos krepšinio klubai surems ginklus ne tik savaitgalį, bet ir antradienį, trečiadienį bei penktadienį. Kviečiame susipažinti, kokias šešerių rungtynių baigtis prognozuoja „Orakulas“.
Adas Juškevičius
Adas Juškevičius / Luko Balandžio / 15min nuotr.

„Šiauliai“ – Prienų-Birštono „Vytautas“ (antradienis, 18:30, Šiauliai)

Dėl Europos taurės tvarkaraščio nukeltose rungtynėse šiauliečiai kiek netikėtai įvardijami nežymiais favoritais. Ketverias iš penkerių pastarųjų LKL rungtynių laimėjęs Šiaulių klubas namuose pasitinka gerokai nusilpusią Virginijaus Šeškaus kariauną.

„Vytauto“ treneris pergale Pasvalyje savaitgalį džiaugėsi it nugalėjęs „Lietuvos rytą“. Pasvalyje „Vytautas“ žaidė praktiškai šešiese – ligos kamavo Vaidą Čepukaitį ir Vytautą Šulskį, anksčiau nei turėjo sugrįžo Povilas Butkevičius.

Ar „Vytautas“ spėjo iki išvykos į Šiaulius išsilaižyti žaizdas?

„Šiauliai“ – Prienų-Birštono „Vytautas“
„Šiauliai“ – Prienų-Birštono „Vytautas“

Utenos „Juventus“ – Alytaus „Dzūkija“ (trečiadienis, 18:30, Utena)

Kaip ir šiauliečiai, uteniškiai savaitės viduryje žaidžia dėl pertraukos Europos fronte. „Orakulas“ prognozuoja lengvą pasivaikščiojimą. „Dzūkijos“ žaidimas ir permainos neteikia vilčių tikėtis sensacijos Utenoje. Kaip ir užtikrintas „Juventus“ žaidimas.

Utenos „Juventus“ – Alytaus „Dzūkija“
Utenos „Juventus“ – Alytaus „Dzūkija“

Kėdainių „Nevėžis“ – Klaipėdos „Neptūnas“ (penktadienis, 18:00, Kėdainiai)

Po sensacijos prieš Kauno „Žalgirį“ visi ėmė kur kas rimčiau vertinti „Nevėžio“ komandą. Tai nebuvo vienerios geros kėdainiečių rungtynės šį sezoną. „Nevėžis“ jau kirto „Vytautui“, „Šiauliams“ ir jei ne teisėjų klaida, galbūt būtų patiesę ir „Juventus“. Todėl klaipėdiečiams Kėdainiuose dar teks įrodyti savo favoritų statusą. Juolab, kad uostamiesčio komanda LKL taip buksuoja.

Kėdainių „Nevėžis“ – Klaipėdos „Neptūnas“
Kėdainių „Nevėžis“ – Klaipėdos „Neptūnas“

Utenos „Juventus“ – Pasvalio „Pieno žvaigždės“ (šeštadienis, 17:00, Utena, TV6)

Pačiame sezono starte „Pieno žvaigždės“ namuose užtikrintai nugalėjo „Juventus“ 83:71, bet per daugiau nei du mėnesius daug kas pasikeitė. Pasvaliečiai po truputį kapanojasi iš žaidimo duobės, o „Juventus“, net ir gerokai išretinti traumų bei ligų, rikiuojasi ketvirti lygoje. Tai ir namų pranašumas suteikia „Juventus“ favorito statusą.

Utenos „Juventus“ – Pasvalio „Pieno žvaigždės“
Utenos „Juventus“ – Pasvalio „Pieno žvaigždės“

Kauno „Žalgiris“ – „Šiauliai“ (sekmadienis, 17:00, Kaunas, TV6)

Galbūt „Žalgiris“ ir paslydo prieš Kėdainių „Nevėžį“, bet o kam nepasitaiko juodų dienų? Kažin, ar tokia ateis taip greitai ir dar prieš „Šiaulius“. Žalgiriečiai yra neabejotini dvikovos favoritai, nors šiauliečiai pastaruoju metu ir demonstruoja kur kas geresnį krepšinį nei sezono pradžioje.

Kauno „Žalgiris“ – „Šiauliai“
Kauno „Žalgiris“ – „Šiauliai“

Alytaus „Dzūkija“ – Vilniaus „Lietuvos rytas“ (sekmadienis, 19:00, Alytus)

„Orakulas“ tuos 10 procentų palieka iš mandagumo. Alytaus klubą toliau krečia permainos. „Dzūkiją“ nuo sezono pradžios paliko jau septyni krepšininkai. Ir nors „Lietuvos rytas“ taip pat neišgyvena geriausių laikų, bet net ir Alytuje bus neabejotinas favoritas. Dzūkams su tokiu žaidimu ir 7 pralaimėjimų serija – jokių prošvaisčių mesti iššūkį „Lietuvos rytui“.

Alytaus „Dzūkija“ – Vilniaus „Lietuvos rytas“
Alytaus „Dzūkija“ – Vilniaus „Lietuvos rytas“

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius