-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 09 25

Per pertrauką ant komandos supykęs Tomas Pačėsas po pergalės liko patenkintas

Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkai laimėjo ir antrąsias LKL rungtynes ir dėl to gali būti dėkingi Davidui Loganui. Vilniečiai išvykoje 86:68 įveikė Pasvalio „Pieno žvaigždes“, nors lemiamą ketvirtį pradėjo atsilikdami. Po pergalės Tomas Pačėsas išskyrė daug teigiamų dalykų savo komandos žaidime.

„Manau, kad laimėjome visų pirma fiziškai – esame pasiruošę tikrai neblogai. Varžovai ketvirtame kėlinuke sustojo, pritrūko jiems rotacijoje žmonių.

Noriu pasveikinti juos už gerą kovą, tai tikrai įdomi komanda. Ir trenerių darbas matyti, kaitaliojama gynyba – tai aikšte, tai asmenine. Stengėsi mus išmušti iš pusiausvyros žemu penketu. Vis nesugaudydavome jų snaiperių, ypač Olisevičiaus pirmoje pusėje.

Labai gerai, kad padarėme tik šešias klaidas, žaidėme solidų krepšinį – visas atakas užbaigdavome metimais. Nors pataikymas buvo labai prastas, atlikome 20 rezultatyvių perdavimų. Tai nuteikė visai neprastai“, – apie gerus dalykus stengėsi kalbėti T.Pačėsas.

Labai gerai, kad padarėme tik šešias klaidas, sužaidėme solidų krepšinį – visas atakas užbaigdavome metimais.

Treneris per mačo pertrauką paliko savo krepšininkus persirengimo kambaryje vienus. T.Pačėsas liko sėdėti ant atsarginių suolelio. Pergalę vilniečiai išplėšė tik lemiamo ketvirčio metu, kai prabilo Davidas Loganas.

„Jis yra vienas iš mūsų lyderių. Nesusiklostė jam pradžia, jis nėra juk užvedama mašinėlė. Nėra lengva atvažiavus į rungtynes po kelių valandų kelio iškart žaisti. Išsimušėme iš ritmo, buvome susikaustę, sutrikę ir neradome savo žaidimo“, – sunkią „Lietuvos ryto“ pradžią aiškino treneris.

Dar vieno įžaidėjo vis dar ieškantis sostinės klubas dabar dažnai remiasi Deividu Gailiumi arba Roku Giedraičiu atakuojančio gynėjo pozicijoje, o D.Loganas dažniausiai rungtyniauja įžaidėju. Anto T.Pačėso, tai duoda ir pliusų.

„Šiame etape mes bandome tai išnaudoti. Tik Gailius, tiek Giedraitis turi po du metrus, tad antroje pozicijoje pagerina mūsų gynybą. Jie atletiški, aukšti ir greiti, stengiuosi išnaudoti, nors norėčiau D.Loganą dažniau matyti atakuojančiu gynėju“, – pasakojo T.Pačėsas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius