-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 10

Prastos žinios – „Žalgiriui“ ir lemiamose kovose gali tekti verstis be Roberto Javtoko

Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) konferencijoje dalyvavęs Robertas Javtokas kalbėjo apie uždelsusį sugrįžimą į aikštę ir varginančią reabilitaciją. „Gali būti savaitė, kelios, o gal ir mėnuo“, – apie sugrįžimą į aikštę kalbėjo R.Javtokas.
Robertas Javtokas
Robertas Javtokas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Gruodžio pabaigoje R.Javtokui lūžo vienas iš čiurnos kaulų. Gydytojų diagnozė – keli mėnesiai be krepšinio. Tačiau pertrauka gerokai užtruko.

„Aš stengiuosi ir tikiuosi. Tačiau mano veiksmai dar riboti. Negaliu pasakyti, kad išvysite mane atkrintamosiose, bet laiko rėmų nustatytų nėra. Jei matysiu, kad galiu, tai padėsiu komandai“, – apie prisijungimą prie „Žalgirio“ lemiamose kovose kalbėjo R.Javtokas.

Paklaustas, kokioje stadijoje yra jo reabilitacija, krepšininkas išdavė, kad dar tikrai nėra pasirengęs rungtyniauti visu pajėgumu: „Aš bėgioju, bet tai yra tik 70 proc. mano galimybių kol kas. Dar treniruojuosi atskirai nuo komandos.“

Nenorėčiau jau šį sezoną kabinti sportbačių ant vinies.

Tiesa, „Žalgirio“ aukštaūgis patikino, kad jeigu sveikata leis, jis neskubės baigti karjeros: „Nenorėčiau jau šį sezoną kabinti sportbačių ant vinies. Jeigu tik galėsiu, norėčiau dar pažaisti.“

„Noriu atsistatyti ir padėti klubui. Jeigu išeis, tada bus galima galvoti apie rinktinę. Dar viskas labai toli“, – atsargiai apie žaidimą rinktinėje atsiliepė R.Javtokas.

Kauno „Žalgiris“ pusfinalio seriją su Utenos „Juventus“ antradienį.

Kai prieš ketverius metus R.Javtokas gydėsi panašią traumą, gydymas gerokai užtruko. Vietoj planuotų 4–6 mėnesių, vidurio puolėjas nežaidė bent 8-is.

LKF pristatė jau devintą kartą organizuojamą „Sprite“ vaikų krepšinio turnyrą, kuris bus skirtas žaidimui vienas prieš vieną.

„Visi turnyrai suteikia papildomos motyvacijos vaikams žaisti. Viskas prasideda nuo žaidimo vienas prieš vieną“, – kalbėjo turnyrą pristatęs R.Javtokas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius