-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 11 18

Prie kavos – Arvydo Sabonio ir Jono Kazlausko susitikimas

Trečiadienį darbinį susitikimą vienoje iš Vilniaus kavinių turėjo Lietuvos krepšinio federacijos vadovai. Prie kavos susėdo prezidentas Arvydas Sabonis, vyriausiasis rinktinės treneris Jonas Kazlauskas, generalinis sekretorius Mindaugas Špokas ir rinktinės atstovas Linas Kunigėlis.
Arvydas Sabonis, Jonas Kazlauskas, Mindaugas Špokas ir Linas Kunigėlis
Arvydas Sabonis, Jonas Kazlauskas, Mindaugas Špokas ir Linas Kunigėlis / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Po Europos krepšinio čempionato, kuriame Lietuvos rinktinė iškovojo sidabro medalius, treneris J.Kazlauskas nenorėjo kalbėti apie ateitį rinktinėje. Susitikimas su federacijos vadovais tikriausiai reiškia, kad jau yra planuojamas Lietuvos rinktinės draugiškų rungtynių tvarkaraštis ir J.Kazlauskas savo pareigose liks.

Pats treneris nenorėjo atskleisti, apie ką buvo kalbama susitikime, tačiau žadėjo, kad rinktinės planai bus pateikti jau kitą savaitę vyksiančioje spaudos konferencijoje. 

Anksčiau buvo kalbėta apie galimybę sužaisti draugiškas rungtynes su JAV rinktine. Tiesa, tai būtų prabangi pramoga. 

Lietuvos rinktinei nereiks dalyvauti atrankos turnyre. Kartu su ispanais vietas olimpinėse žaidynėse užsitikrinę lietuviai jau gali būti ramūs iki svarbiausių kovų.

Vienas iš įdomiausių klausimų šiuo metu yra Donato Motiejūno planuojamas sugrįžimas ir galimybės padėti Lietuvos rinktinei Rio de Žaneire. Lietuvis po nugaros traumos nežaidžia jau 9 mėnesius ir dar nesitreniruoja su komanda. 

Lietuvos rinktinės gydytojai tikino, kad krepšininko padėties nežino, todėl gali tik spėlioti, ar krepšininkas spės atsigauti.

Izraelio žiniasklaida J.Kazlauską buvo įvardijusi kaip kandidatą treniruoti Tel Avivo „Maccabi“, tačiau lietuvis šių pareigų neužims. Klubas jau pasamdė Žaną Tabaką.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius