-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 24

Prieš LKL finalą Š.Jasikevičius užsiminė galintis ištraukti R.Javtoko kozirį

Šarūnas Jasikevičius turėjo daugiau nei savaitę pasirengti trečiadienį prasidedančiai LKL finalo serijai, tačiau ruoštis kauniečiui teko užrištomis akimis. Nors Kauno „Žalgiris“ ir turėjo daugiau poilsio dienų, jų varžovas paaiškėjo tik sekmadienį. Šį sezoną Klaipėdos „Neptūnui“ sunkiai sekasi stabdyti šalies čempionus, tačiau ši aplinkybė Šaro nė kiek neramina.
Šarūnas Jasikevičius ir Robertas Javtokas
Šarūnas Jasikevičius ir Robertas Javtokas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Tokioje situacijoje mes neturime pasirinkimo, kiek laukti – ilgai ar trumpai. Buvo nuspręsta, kad žaisime 25 dieną ir tą iš anksto žinojome. Yra tame pliusų – dabar esame šviežesni ir galėjome pasiruošti. Yra ir minusų –praradome žaidybinį ritmą ir pažiūrėsime trečiadienį, kiek tai bus svarbu. Yra kaip yra“, – antradienio vakarą kalbėjo Š.Jasikevičius.

Trenerio manymu, kovoti prieš įspūdingą sportinę formą pastaruoju metu demonstruojantį Klaipėdos klubą bus nepaprastai sunku.

„Sezono metu buvo visai kitokio tipo rungtynes, mes grįždavome po kelionių, jie kartais taip pat visą dėmesį skirdavo Europos taurei. Tada buvo ir Donatas Zavackas, kuris dabar nežaidžia, tad „Neptūnas“ verčiasi dviem aukštaūgiais. Dabar tai yra visai kitokia komanda nei ta, kuri žaidė reguliariajame sezone.

Jie dabar žymiai atletiškesni. Trečiose mūsų rungtynėse nežaidė ir Mindaugas Girdžiūnas, kuris dabar demonstruoja labai gerą sportinę formą. Šiuo metu klaipėdiečiai yra puikios formos, žaidžia aukščiausio lygio krepšinį, be to, yra kovotojų komanda. Bus labai sunki serija, tad atsakingai jai ruošiamės“, – kalbėjo treneris

Š.Jasikevičius užsiminė, kad finalo serijoje „Žalgiris“ gali sulaukti ir pastiprinimo. Tikėtina, kad į rikiuotę pagaliau sugrįš traumą išsigydęs Robertas Javtokas.

„Robertas pora dienų treniravosi ne visą treniruotę. Sprendimą dėl jo priimsime prieš pat rungtynes“, – kortų neatskleidė „Žalgirio“ vairininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius