-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 09 04

Prieš mačą su grupės favorite ukrainiečių lyderis spinduliuoja ramybe: „Aš nežinau, kas yra spaudimas“

Ukrainos krepšinio rinktinės legionierius iš JAV Jerome'as Randle'as prieš pirmąsias „Eurobasket 2015“ rungtynes su Lietuvos ekipa spinduliavo olimpine ramybe. Užtikrintas savo jėgomis krepšininkas teigė, kad pergalė prieš Lietuvą jo komandai yra įmanomas dalykas.
Jerome'as Randle'as
Jerome'as Randle'as / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

– Kaip rengiatės mačui su Lietuva?

– Mes žiūrėjome šiek tiek video įrašų apie lietuvius. Tai labai talentinga komanda, turi puikių žaidėjų visose pozicijose. Manau, kad svarbiausias dalykas yra mūsų žaidimas, kaip mes pasirengsime rungtynėms. Jeigu eisime į aikštę nusiteikę rimtai kovai, tikrai galėsime laimėti rungtynes.

Taip, jie yra favoritai, tačiau man patinka būti laikomam autsaideriu. Bus labai svarbu, kaip pradėsime mačą pirmajame ketvirtyje, pasirengime mums jie nesisekdavo.

– Esate šios komandos lyderis. Praėjusiai metais į pergalę ekipą vedė puikiai žaidęs Eugene'as Jeteras. Nejaučiate spaudimo keisdamas tokį krepšininką?

– Krepšinis nėra spaudimas, nesuprantu, kodėl žmonės galvoja apie spaudimą. Tai žaidimas, aš nejaučiu jokio spaudimo. Praėjusiais metais pasaulio čempionate jie turėjo E.Jeterą ir daug patyrusių krepšininkų.

Šiemet komanda yra labai jauna, reikia suprasti, kad tai – visai kita komanda. Kitas treneris, kitas štabas. Mums reikia eiti į aikštę, žaisti kaip komanda ir negalvoti apie nieką kitą.

– Ar šioje grupėje jūsų svarbiausias uždavinys yra pasiekti kitą čempionato etapą?

– Man svarbiausia susikoncentruoti kiekvienoms rungtynėms. Dabar mes galvojame tik apie Lietuvą. Jei žaisime gerai, turėsime šansų pasiekti kitą etapą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius