-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 17

Renaldas Seibutis: „Nėra pasiteisinimų“

Lietuvos krepšinio rinktinė savo pasirodymą Rio olimpinėse žaidynėse baigė triuškinančiu pralaimėjimu 64:90 prieš Australiją. Kelias medalių link baigtas ketvirtfinalyje. Su žiniasklaida bendrauti niekada neatsisakantis R.Seibutis paneigė, kad komandos rūbinėje yra nesutarimų, užtikrino, kad dėl pergalės stengėsi visi žaidėjai ir padėkojo už palaikymą.
Renaldas Seibutis
Renaldas Seibutis / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Rio 2016 | Lietuva – Australija 64:90 | Ketvirtfinalis

TAIP PAT SKAITYKITE: Jonas Kazlauskas taško rinktinėje dar nepadėjo

„Bandysime suprasti, kas ir kaip. Kartais darai, bandai, bet neišeina. Momentais atrodė, kad kabinomės. Sunku kažką pasakyti, nėra pasiteisinimų. Patys pralaimėjome, patys turime tą piliulę ir nuryti.

Žinome, kiek daug krepšinis reiškia Lietuvoje, atidavėme visas jėgas, bet kartais taip yra. Belieka padėkoti visiems, kas mus palaikė. Reikės laukti kitų vasarų“, – po triuškinančios nesėkmės sakė 8 taškus pelnęs R.Seibutis.

– Jonas Mačiulis vakarą prieš rungtynes kalbėdamas kelis kartus teigė, kad prieš Australiją reikės komandos. Kodėl nepavyko ja būti?

– Kodėl nepavyko? Juk patys matėte, kad nesigavo, ką mes darėme. Nelabai yra paaiškinimų, manau, kad jūs iš šalies geriau matėte – kas mums sekėsi, kas nesisekė.

– Ar pradžioje jus iš vėžių išmušė australų spaudimas? Mantą Kalnietį labai spaudė.

– Ne, nenustebino. Prieš dvejus metus pasaulio čempionate Australija irgi buvo išmušusi mus iš vėžių. Mantas visą čempionatą žaidė 35 ir daugiau minučių, jį reikia suprasti. Mes turėjome visi padėti.

– Iš šalies kartais atrodo, kad rūbinėje ne viskas gerai.

– Jums blogai atrodo, nes rūbinėje viskas gerai. Žaidimas aikštėje ne visada atspindi tai, kas yra rūbinėje. Visi suaugę vyrai, kokie čia gal būti pykčiai. Juk esame olimpiadoje tarp geriausių komandų, visi norime medalio. Jei kažkas kažką pasvaičiojo – čia jų problemos, mes negalime ir neturime reaguoti.

Kai mums viskas gerai – visi džiaugiasi. Kai blogai... Visada taip buvo ir bus greičiausiai. Ką gi – nulenkiame galvas ir prisiimame atsakomybę. Žinau nuoširdžiai, kad stengėmės iš visų jėgų.

Olimpinį turnyrą R.Seibutis baigė kaip vienas iš penkių rezultatyviausių rinktinės krepšininkų. Gynėjas rinko po 7,8 taško ir 9,5 naudingumo balo per rungtynes.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius