-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 02 19

„Žalgirio“ šlovės spinduliuose šildėsi ir Saulius Skvernelis

Saulius Skvernelis pratęsė savo pirmtako Algirdo Butkevičiaus tradiciją lankytis krepšinio rungtynėse. Šalies premjeras kartu su Lietuvos krepšinio galvomis įteikė „Žalgirio“ krepšininkams Karaliaus Mindaugo taurės turnyro prizus.
Kauno „Žalgiris“ KMT laimėtojai
Kauno „Žalgiris“ KMT laimėtojai / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Turnyro taurę „Žalgirio“ krepšininkams įteikė LKL prezidentas Remigijus Milašius ir krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis.

Tačiau prieš šį momentą S.Skvernelis gavo progą ne tik pastovėti „Žalgirio“ krepšininkus sveikinančioje oficialių asmenų eilėje, bet ir turėjo garbės įteikti naudingiausio turnyro žaidėjo apdovanojimą Edgarui Ulanovui.

Kaip įprasta pristatant valdžios atstovus, „Žalgirio“ arena garsiai švilpė, kai S.Skvernelį arenos pranešėjas pakvietė įteikti prizų. Tiesa, sulaukė jis ir aplodismentų.

Vienas populiariausių šalies politikų ne kartą matomas „Žalgirio“ rungtynėse, buvo čia ir kai kauniečiai sensacingai parklupdė „Barcelona“ krepšininkus.

Tiesa, KMT finale sekmadienį S.Skvernelis šalia aikštės sėdėjo prie buvusio šalies premjero ir ištikimo „Lietuvos ryto“ rungtynių lankytojo A.Butkevičiaus. Antrus metus iš eilės KMT finale triumfavo komanda, kurią palaiko svarbiausias valstybės politikas.

VIDEO: Karaliaus Mindaugo taurės finale – „Žalgirio“ triumfas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius