Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
03 14

„Žalgiris“ – vienas iš daugelio Eurolygos klubų, rodančių dėmesį D.Sirvydžiui

Rezultatyviausiu Europos taurės reguliaraus sezono žaidėju tapęs Deividas Sirvydis traukia daugybę Eurolygos komandų dėmesį, įskaitant Kauno „Žalgirio“, 15min laidoje PIKENROLAS teigė Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ krepšininko agentas Marius Rutkauskas.

„Kaip matome, Deivis šį sezoną pasirodė fantastiškai ir uždarė daug burnų, įskaitant jūsų“, – 15min laidoje PIKENROLAS sakė Deivido Sirvydžio agentas Marius Rutkauskas.

Trejus metus NBA aplinkoje praleidęs 23-ejų vilnietis skambiai į Lietuvos krepšinio padangę sugrįžo atstovaudamas rezervinei, vėliau – ir nacionalinei rinktinei pasaulio pirmenybėse Filipinuose, o visą savo talento paletę Vilniaus „Ryto“ sistemos auklėtinis pademonstravo Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ ekipoje.

D.Sirvydis pagerino 20 metų Rimantui Kaukėnui priklausiusių rekordą bei užfiksavo rezultatyviausią Lietuvos krepšininkams sezoną Europos taurės istorijoje. Snaiperis per 31 minutę ant parketo pelnė po 18,9 taško (61,4 proc. dvit., 42,3 proc. trit., 83,1 proc. baud.), atkovojo po 4,4 ir perėmė po 0,9 kamuolio, atliko po 2,6 rezultatyvaus perdavimo, klydo po 3,2 karto, rinko po 17,8 efektyvumo balą.

Karaliaus Mindaugo turnyro (KMT) finalo ketverte prieš Vilniaus „Rytą“ ir Kauno „Žalgirį“ jis fiksavo 16,5 taško vidurkį, o Nenado Čanako vadovaujama ekipa iškovojo sidabro medalius.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Deividas Sirvydis
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Deividas Sirvydis

„Deivis eilinį kartą nepasirinko lengvo kelio. Jis galėjo važiuoti už dvigubai didesnį honorarą į Ispaniją ar Turkiją, dar turėjo pasiūlymą iš Australijos, bet nusprendė keltis į Panevėžį ir parodyti visiems, ką jis iš tikrųjų gali. Mes, visa Deivio aplinka, žinoma, kad žinojome kokio lygio tai yra žaidėjas. Labai džiaugiuosi dėl jo. Kalbant apie kitą karjeros žingsnį,

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius