-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 08 31

Žalingų įpročių atsisakęs Dovydas Redikas grįžta į aikštę ir nori reabilituotis prieš visuomenę

Buvęs Vilniaus „Lietuvos ryto“ krepšininkas ir „auksine“ vadinamos Lietuvos krepšininkų kartos atstovas Dovydas Redikas tikina, jog yra pasirengęs grįžti į krepšinio aikštę ir pamiršti pastaruoju metu jį lydėjusius skandalus. 22 metų gynėjas turi pasiūlymą iš NKL ekipos, kuri bus pagrindinis akcentas naujajame TV realybės šou. Pats D.Redikas tikino, kad jam didelio skirtumo, kur žaisti nėra, jis nori tiesiog grįžti į krepšinio aikštę.
Dovydas Redikas
Dovydas Redikas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

D.Redikas viešojoje erdvėje pasirodė po gana ilgos pertraukos, kai penktadienį dalyvavo TV laidos „Vilnius gyvai“ filmavime. Joje dar kartą buvo pristatytas Rolando Skaisgirio TV projektas.

Tiek prodiuseris, tiek krepšininkas neslėpė, kad naujosios komandos treneris Nerijus Zabarauskas bei konsultantas Darius Maskoliūnas nori ekipoje matyti D.Rediką. Pats žaidėjas teigė, kad dar nėra visiškai apsisprendęs, kur žais, tačiau NKL jo negąsdina.

D.Redikas sutiko pasikalbėti su 24sek.lt portalu.

– Jau tvirtai apsisprendėte grįžti į krepšinio aikštę?

– Taip, žadu grįžti į krepšinio aikštelę. Niekada nebuvo taip, jog galvočiau, kad negrįšiu, visada žinojau, kad žaisiu.

Galbūt kaip tik tas projektas man padės reabilituotis prieš visuomenę, reabilituotis prieš žmones. Aš to ir sieksiu.

– Kas sutrukdė tai padaryti anksčiau?

– Dar niekas nesutrukdė. Laukiau galimybės, kontrakto ar pasiūlymo.

– Po visų skandalų, į kuriuos papuolėte, labiau norėtumėte žaisti Lietuvoje ar užsienyje?

– Be abejo, norėčiau labiau į užsienį, tačiau kokios bus galimybės – ten ir žaisiu. Neatmetu jokios galimybės, galiu žaisti tiek pirmoje, tiek antroje lygoje. Man svarbu žaisti, atsitiesti, pajusti žaidimo skonį.

– Ar be TV projekto komandos yra daugiau pasiūlymų?

– Turėjau keletą variantų iš abiejų lygų komandų, iš užsienio buvo tik kalbos, bet nieko konkretaus – be kontrakto ant stalo.

– Kokia šiuo metu jūsų sportinė forma?

– Visą vasarą kiek tik galėjau aš sportavau, žinoma, forma nėra ideali, bet nė vienam tokiu metu ji turbūt nėra ideali. Manau, kad esu pasirengęs tiek, kiek reikia būti pasiruošus prieš ikisezoninį laikotarpį su komanda. Prieš sezoną juk vis tiek vyksta fizinis pasirengimas, manau, esu pakankamai pasiruošęs.

– Ar yra data, iki kada turite apsispręsti dėl TV projekto komandos pasiūlymo?

– Ne, griežtos datos nėra, bet aš greitai tikrai duosiu atsakymą.

Neatmetu jokios galimybės, galiu žaisti tiek pirmoje, tiek antroje lygoje. Man svarbu žaisti, atsitiesti, pajusti žaidimo skonį.

– Jus vilioja galimybė dirbti su Dariumi Maskoliūnu?

– Ne tik su juo, bet ir su Nerijumi Zabarausku. Aš esu pas abu juos sportavęs, manau, kad tai yra aukščiausio lygio treneriai NKL. Ten geresnių trenerių tikrai nėra.

– Galima sakyti, kad šiuo metu jūsų karjeroje reikalingas žingsnis atgal tam, kad vėliau būtų galima žengti į priekį?

– Taip, tikrai taip, nieko nepadarysi. Negaliu atsisėdęs verkti ar galvoti, koks aš geras. Viskas priklauso nuo manęs, yra dar tikinčių, kad aš galiu žaisti krepšinį, yra tai žinančių. Ar pradėsiu žaisti antroje, ar pirmoje lygoje, nesvarbu, vis tiek tiek turiu pirmiau įrodyti, kad galiu žaisti.

– Neslėpkime, turite skandalisto etiketę, ar komanda po padidinamuoju stiklu, kaip ši TV projekte, jums nepakenks dar labiau?

– Jei mane filmuos gerai žaidžiantį, man tik į naudą. Man svarbus tik krepšinis, aš esu susikoncentravęs tik į jį, o visa kita man nerūpi.

Galbūt kaip tik tas projektas man padės reabilituotis prieš visuomenę, reabilituotis prieš žmones. Aš to ir sieksiu – parodyti kitą savo pusę nei pastaruoju metu žmonės matė.

– Buvo kalbama, kad nevengiate ir alkoholio, ir cigarečių. Atsisakėte to?

– Visko buvo, kiekvienas esame viską praėjęs, tačiau tai praėjęs laikotarpis. Dabar aš esu susikoncentravęs tik ties krepšiniu ir kitų trukdžių nematau.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius