Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

„Auksinis ruduo 2016“ atgarsiai: mišrių dvejetų teniso turnyrai tampa šeimų hobiu

Tenisas tampa puikiu porų hobiu. Tai įrodo atsiliepimai po praėjusį šeštadienį teniso centre „Teniso erdvė“ vykusio mišrių dvejetų turnyro „Auksinis ruduo 2016“.
"Auksinis ruduo 2016" turnyro dalyviai
"Auksinis ruduo 2016" turnyro dalyviai / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Ruduo

„Puikiai suorganizuotas turnyras ir nuostabi šeštadienio diena su tenisu“, – nepaisant to, kad turnyre nepavyko pasiekti aukštų rezultatų, Nerijus Katilius su žmona Rasa džiaugėsi galėdami leisti laiką kartu teniso aikštelėje. Jie – turnyro, kuris buvo rengiamas trečią kartą, debiutantai.

„Nors turnyras buvo porų, o ne šeimų, džiaugiuosi, kad vis daugiau šeimų registruojasi žaisti poroje. Buvo ir tėčio-dukros, brolio-sesės poros. Smagu, kai bendras hobis jungia šeimas. Aktyvus laisvalaikis teniso kortuose tampa madingas“, – sakė „Auksinio rudens“ turnyrą organizuojanti „iMATCH“ sporto platformos vadovė Renata Žalėnienė. Viso turnyre dalyvavo 28 poros.

Jau ne pirmus metus panašiuose turnyruose dalyvaujanti Lauros Blaževičiūtės ir Andriaus Pranckevičiaus šeima džiaugiasi, kad pavyksta suderinti judviejų aistrą tenisui bei vaikučių priežiūrą. „Būna, kad po sužaisto mačo lekiam pas vaikus, o po to vėl į aikštelę. Laiko pasisėdėjimui, kitų porų varžybų stebėjimui daug nebelieka“, – kalbėjo jie.

„Tenisas mus lydi kasdien. Žaidžiame ne tik mes, bet ir mūsų vaikai. Žaidžia visa šeima. Smagu, kad galime leisti laisvalaikį kartu, dalyvaudami teniso turnyruose. Kartu atsiduoti ir susikaupti kiekvienam taškui, siekiant bendro tikslo. Ne visada žaidžiame vienoje poroje, tačiau kai laimime kaip šeima, užplūsta ypač geras jausmas ir pakili nuotaika“, – sakė turnyro nugalėtojais tapę Jurgita ir Paulius Kveselaičiai.

„Nepaprstai įdomus ir stiprus turnyras. Kiekvienas žaidimas vyko taškas į tašką ir pareiklavo visiško susikupimo ir atsidavimo. Visi varžovai buvo verti kiekvieno prakaito lašo ir pastangų. Noriu padėkoti visiems priešininkams, organizatoriams ir partneriui už be galo įtemptus žaidimus, gerą atmosferą ir pakilią nuotaiką“, – kalbėjo J.Kveselaitė.

Laimonas Noreika džiūgavo, kad po ilgos pertraukos į teniso aikštelę grįžo jo žmona Vaida. „Tik „iMATCH“ turnyrų dėka ji taip entuziastingai grįžo į teniso kortus. Treniruotės jau buvo tapusios nuobodžios, trūko žaidimo partnerių, norėjosi išbandyti savo jėgas.

Dalyvaudamas turnyruose atrandu, ko man trūksta, ką reiktų tobulinti treniruočiu metu. Tada ir treniruotis daug smagiau, kai yra tikslas ir motyvacija“.

Silpnesnėje – „Middle“ – grupėje nugalėtojais tapo Liuba Poteiko ir Gintaras Baubinas. Jie poroje žaidė pirmą kartą, todėl neslėpė pasitenkinimo, kad debiutas buvo toks sėkmingas. Jų antrosios pusės teniso dar nežaidžia, bet gal galbūt teniso mėgėjų gretas papildys ateityje.

Turnyro „Auksinis ruduo“ organizatorė R.Žalėnienė ir džiaugiasi milžinišku porų susidomėjimu, ir apgailestauja, kad visų norinčiųjų priimti negali. „Registracija sustabdome prieš terminą, priimame tik ribotą dalyvių skaičių. Stengiamės išsiskirti jaukumu, siekiame, kad jausmas būtų lyg senų gerų draugų būryje. Vis daugiau žmonių atranda „iMATCH“, ir tai mums leidžia augti bei tobulėti“, – sakė R.Žalėnienė.


Turnyro „Auksinis ruduo 2016“ prizininkai

„Advanced“ grupė:
1 vieta – Jurgita Kveselaitė ir Paulius Kveselaitis
2 vieta – Eglė Vindašiūtė ir Germanas Sudrabas
3 vieta – Indrė Giržadienė ir Tomas Ganusauskas

„Middle“ grupė:
1 vieta – Liuba Poteiko ir Gintaras Baubinas
2 vieta – Aušra Višniauskaitė ir Vygandas Pigaga
3 vieta – Alina Tikuišienė ir Renatas Tikuišis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius