Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 06 24

Agnieszka Radwanska krito „Aegon International Eastbourne“ ketvirtfinalyje

Trečioji pasaulio raketė Agnieszka Radwanska iššvaistė savo persvarą ir pralaimėjo 21-ai pasaulio raketei Dominikai Cibulkovai. Lenkijos tenisininkė ketvirtadienį pirmavo rezultatu 6:4, 2:0, tačiau tuomet mačas buvo nutrauktas dėl lietaus. Penktadienį jis buvo pratęstas, o pergalę šventė Slovakijos atstovė. Dvikova užtruko daugiau nei tris valandas bei baigėsi rezultatu 4:6, 7:6 (7:2), 6:3.
Agnieszka Radwanska
Agnieszka Radwanska / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Tai pirmasis D.Cibulkovos šio sezono turnyras ant žolės dangos, o sportininkė jau pateko į varžybų pusfinalį. Jame slovakė susitiks su Monica Puig, kuri savo kelionėje link stipriausiųjų ketverto nugalėjo Caroline Wozniacki bei Kristiną Mladenovič.

Šį sezoną Slovakijos tenisininkė tris kartus žaidė finale ir iškovojo du titulus. Trofėjų ji laimėjo Katovicuose, o per žingsnį nuo pagrindinio varžybų prizo liko Akapulke bei Madrido „Masters“ serijos čempionate.

Į „Aegon International Eastbourne“ pusfinalį nesunkiai pateko ir Karolina Pliškova. Ji per šiek tiek daugiau nei valandą nugalėjo Eleną Vesniną rezultatu 6:1, 6:3.

Čekė sekančiame etape susitiks su Ekaterinos Makarovos ir Johannos Kontos poros nugalėtoja. Jų dvikova turėtų prasidėti 15-ą valandą Lietuvos laiku.

„Aegon International Eastbourne“ turnyro nugalėtojai atiteks 470 reitingo taškų bei 132-ų tūkst. JAV dolerių premija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius