Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2015 12 01

Alexas Corretja: „Andy Murray nusipelnė medalio“

Jeigu dar negirdėjote, tai Andy Murray sekmadienį savo šaliai laimėjo Daviso taurę. Beveik po trijų valandų kovos škotas sausu rezultatu nugalėjo Davidą Goffiną. Antroji pasaulio raketė pirmą kartą laimėjo šį turnyrą, o šiais metais jame iškovojo 11-a pergalių. Daugelis aukština fantastišką brito pasirodymą, tarp jų ir buvęs tenisininko treneris Alexas Corretja.
Didžiosios Britanijos rinktinė
Didžiosios Britanijos rinktinė / „Scanpix“/„PA Wire“/„Press Association Images“ nuotr.

„Andy Murray sugebėjo Didžiosios Britanijos rinktinei įskiepyti nugalėtojo mentalitetą“, – teigė A.Corretja. 

„Jis laimėjo olimpinį auksą, Vimbldono turnyrą ir dabar Daviso taurę. Tai istorinis pasiekimas ne tik jam, bet ir tenisininko broliui.

Nors Andy žaidė ne vienas, tačiau galima teigti, kad jis laimėjo tris savaitgalio mačus ir išplėšė pergalę. Visai tai įgyvendinti yra itin sudėtinga. Reikia labai daug fizinių ir psichologinių jėgų.

Andy nusipelnė, kad šalis jį pagerbtų. Jam reikėtų padovanoti medalį ar pavadinti gatvę jo vardu“, – kalbėjo buvęs treneris.

Didžiojoje Britanijoje neseniai paskelbta, kad Daviso taurės finalą stebėjo 33 proc., o tai yra 5 mln., šalies gyventojų. Tačiau, nepaisant didelio šalies susidomėjimo, lieka neaišku, ar A.Murray savo šalyje bus ypatingai pagerbtas.

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius