Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 05 31

Dar viena lietinga diena Paryžiuje: visi mačai nukelti į trečiadienį

Dėl prastų oro sąlygų pirmadienį „Roland Garros“ čempionate neįvyko nė vienas mačas, o antradienį įvykus dviems vienetų susitikimams dvikovos ir vėl perkeltos į kitą dieną. Abiejuose mačuose pralaimėjimus patyrė aukštesnį reitingą turėjusios sportininkės, kurios buvo itin nepatenkintos, kad reikėjo rungtyniauti lyjant lietui.
Novakas Džokovičius
Novakas Džokovičius / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Roland Garros“ apie nukeltus mačus paskelbė savo oficialioje „Twitter“ paskyroje: „Visos šiandienos varžybos yra sustabdomos dėl lietaus.“

Antradienį jau buvo prasidėję ir vyrų vienetų mačai, kuriuose pirmąjį setą sugebėjo pralaimėti ir pirmoji pasaulio raketė Novakas Džokovičius. Tiesa, laimėjęs antrąjį kol kas jis pirmauja rezultatu 3:6, 6:4, 4:1 prieš Roberto Bautista-Agutą.

D.Ferreras su Tomašu Berdychu ir Davidas Goffinas su Ernestu Gulbiu spėjo sužaisti vos tris geimus, o mače tarp Dominico Thiemo ir Marcelo Granollerso rezultatas setais 1:1.

Kiek anksčiau „Roland Garros“ čempionato direktorius Guy Forgetas pareiškė, kad šis „Didžiojo kirčio“ turnyras baigsis kaip ir planuota – sekmadienį. Kadangi N.Džokovičius su kitais viršutinėje lentelės dalyje esančiais tenisininkais nespėjo sužaisti aštuntfinalio dvikovų, tai reiškia, jog jiems gali tekti rungtyniauti penkias dienas iš eilės.

Antradienį turėjo vykti ir du ketvirtfinalių mačai tarp Andy Murray ir Richardo Gasquet bei Stano Wawrinkos ir Alberto Ramoso-Vinolaso.

Moterų varžybose antradienį užfiksuotos dvi staigmenos – krito antroji ir šeštoji pasaulio raketės Agnieszka Radwanska ir Simona Halep.

Į „Roland Garros“ parko aikšteles šiandien žengti turėjo ir geriausia pasaulio tenisininkė Serena Williams, tačiau jos akistata su Jelena Svitolina taip pat perkelta į trečiadienį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius