Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 11 19

Pagaliau finalas! Ričardas Berankis po dramatiškos kovos palaužė Lukašą Rosolą

Ričardas Berankis po dramatiškos kovos „Slovak Open“ turnyro pusfinalyje 3:6, 6:0, 7:6(2) nugalėjo 80-ą vietą pasaulio reitinge užimantį Lukašą Rosolą ir pagaliau pasiekė finalą. Čekijos tenisininkui mače keturis kartus tik taško trūko iki pergalės, tačiau R.Berankis to taško laimėti neleido.
Ričardas Berankis
Ričardas Berankis / Organizatorių foto

L.Rasolas sėkmingai pradėjo susitikimą ir išsiveržė į priekį 3:0. Lietuvos tenisininkas kovojo, tačiau išlyginti rezultato nesugebėjo. 26 metų Čekijos tenisininkas pirmame sete ypatingai stipriai atliko padavimus, žaidė tiksliai ir tris kartus laimėjo lietuvio padavimus.

Visas antras setas priklausė R.Berankiui. Lietuvos tenisininkas taip pat tris kartus laimėjo varžovo padavimus ir setą sausu rezultatu 6:0. Tai buvo pirmas turnyre čeko pralaimėtas setas.

Trečias setas susiklostė dramatiškai. Abu tenisininkai taškus rinko po savo padavimų. L.Rosolui keturis kartus tik taško reikėjo iki pergalės, tačiau R.Berankis dar kartą pademonstravo ypatingą valią, pasitikėjimą ir išlygino rezultatą. Pratęsime L.Rosolo nervai neišlaikė ir kelialapis į finalą atiteko R.Berankiui.

Tai buvo jau penktas Ričardo pusfinalis ir pagaliau pirmas pasiektas finalas. Už pergalę Lietuvos tenisininkui atiteko 65 reitingo taškai, o sekmadienį finale lauks akistata su Lukašu Lačko (ATP-133) iš Slovakijos arba Franku Dancevičiumi (ATP-174) iš Kanados.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius