-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 11

Dušanas Lajovičius nukovė amerikiečių milžiną Johną Isnerį

79-a pasaulio raketė Dušanas Lajovičius atlaikė galingus Johno Isnerio smūgius ir pateko į „Argentina Open“ ketvirtfinalį. Serbas per dvi valandas ir 23-is minutes iškovojo pergalę rezultatu 7:6 (12:10), 4:6, 7:6 (8:6). Amerikietis šiame mače atliko 15-ą neliečiamų padavimų bei laimėjo 89-is procentus savo pirmųjų servų, tačiau to pergalei nepakako.
Dušanas Lajovičius
Dušanas Lajovičius / „Scanpix“/AP nuotr.
Temos: 1 Johnas Isneris

Staigmeną pateikusio D.Lajovičiaus varžovas ketvirtfinalyje bus Dominicas Thiemas. Austras atkakliame mače nugalėjo portugalą Gastao Eliasą po dviejų valandų ir vienuolikos minučių kovos rezultatu 3:6, 7:6 (9:7), 6:3. 

Nicolasas Almagro (ATP 72) nustebino savo varžovą iš Argentinos Federico Delbonisą (ATP 45) ir iškovojo pergalę rezultatu 6:3, 4:6, 6:4. Mačas truko dvi valandas ir 15-a minučių, o kitame etape ispanas žais su Leonardo Mayerio ir Jo-Wilfriedo Tsongos poros nugalėtoju.

„Argentina Open“ prizinį fondą sudaro beveik 600-ai tūkstančių JAV dolerių. Turnyro čempionas laimės 250 reitingo taškų bei 93-ų tūkst. JAV dolerių piniginę premiją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius