-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 04 03

Įsimintinas teniso trileris Majamyje: Novakas Djokovičius išplėšė dar vieną ATP titulą

Majamyje baigėsi ATP serijos vyrų teniso turnyras, kurio nugalėtoju tapo 26-tą pergalę iš eilės pasiekęs serbas Novakas Djokovičius. Po trijų su puse valandų įspūdingos kovos, antroji planetos teniso raketė 4:6, 6:3, 7:6 (7:4) palaužė pirmąjį pagal skirstymą ispaną Rafaelį Nadalį.
Triumfuoja Novakas Djokovičius
Triumfuoja Novakas Djokovičius. / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Šį sezoną N.Djokovičius lieka nenugalėtas. 23-ejų tenisininkas triumfavo jau ketvirtame turnyre šiemet iš eilės, nors finale tenisininkai dėl kiekvieno kamuoliuko kovojo iki pat pabaigos. Majamyje sportininkus alino 30 laipsnių karštis, o R.Nadalis per susitikimą pakeitė net penkerius marškinėlius.

Serbas priešininką iš Ispanijos nugalėjo devintą kartą savo karjeroje ir antrą kartą iš eilės. Majamio teniso turnyro finale R.Nadalis žaidė trečią kartą karjeroje ir visus kartus jį pralaimėjo. N.Djokovičius Majamyje triumfavo antrą kartą. Sportininkas per savo karjerą laimėjo jau 22 ATP serijos turnyrus.

N.Djokovičius savo sąskaitą papildė 611 tūkst. JAV dolerių ir 1000 ATP reitingo taškų.

VIDEO: Djokovic - Nadal (Miami 2011)

Šio sezono serbo rezultatai ir įspūdingas žaidimas stebina daugelį teniso ekspertų. Tarp jų ir Ričardą Berankį bei jo trenerį Remigijų Balžeką. „Novako žaidimas praėjusį sezoną ir šį akivaizdžiai skiriasi. Didžiausi pokyčiai įvyko jo galvoje. Jis tapo daug sumanesnis, stabilesnis, kūrybiškesnis korte. Neįtikėtina, ką jis išdarinėja. Reikia tą pamatyti savo akimis“, – mintimis dalijosi R.Balžekas ir R.Berankis. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius