-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 03 02

Ispanija į Daviso taurės turnyrą deleguoja visą šalies teniso žvaigždyną (nuotraukos)

Pirmoji planetos raketė ispanas Rafaelis Nadalis po pralaimėtos dvikovos prieš Davidą Ferrerą atvirajame Australijos teniso čempionate gydėsi traumą, tačiau dabar yra pasirengęs grįžti į kortus. Tenisininkas jau šį penktadienį pasirodys Daviso taurės teniso tunyre prieš Belgiją.
Rafaelis Nadalis po dvejų metų petraukos grįžta į rinktinę.
Rafaelis Nadalis po dvejų metų petraukos grįžta į rinktinę. / AFP/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 1 Lauko tenisas

Paskutinį kartą R.Nadalis Ispanijos garbę Daviso turnyre gynė 2009–aisis ir tuomet padėjo savo šaliai iškovoti ketvirtąjį šio turnyro titulą.

„Esu čia, nes jaučiuosi šimtu procentų pasirengęs padėti savo šaliai. Treniruotis pradėjau prieš kelias savaites ir esu labai laimingas, kad varžysiuosi ne bet kur, o tokiame svarbiame Daviso turnyre“, – sakė R.Nadalis.

Elitinės grupės tunryre Ispanijos tenisininkai susigrums su belgais jų šalyje Charleroi mieste.

„Turiu daug motyvacijos grįžti į rinktinę ir net neabejoju, kad mūsų laukia labai sunkus mačas“, – įsitikinęs R.Nadalis.

Kartu su pirmąja pasaulio rakete Ispanijai atstovaus Davidas Ferreras (ATP 6), Fernando Verdasco (ATP 9) ir Feliciano Lopezas (ATP 40).

Belgijos rinktinėje žais Xavieras Malisse (ATP 51), Olivieris Rochusas (ATP 115), Steve’as Darcis (ATP 129) ir Rubenas Bemelmans (ATP 144).

Kituose elitinės grupės mačuose kovos Švedija ir Rusija, Čekija ir Kazachstanas, Argentina ir Rumunija, Čilė ir Jungtinės Amerikos Valstijos, Kroatija ir Vokietija, Prancūzija ir Austrija bei čempionė Serbija ir Indija. 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius