Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2016 06 27

Joana Eidukonytė užtikrintai žengė į pagrindinį „Palsjo Ladies“ turnyrą Švedijoje

912-a pasaulio raketė iš Lietuvos Joana Eidukonytė nepasigailėjo savo varžovės ir pateko į pagrindines „Palsjo Ladies“ varžybas. 21-erių metų lietuvaitė per šiek tiek daugiau nei valandą įveikė švedę Sandrą Ortevall rezultatu 6:1, 6:0.
Joana Eidukonytė
Joana Eidukonytė / clemsontigers.com nuotr.

Tenisininkė iš Lietuvos šiame mače varžovės padavimų seriją laimėjo net septynis kartus, o pati savo kirčius pralaimėjo tik vieną kartą. J.Eidukonytė laimėjo 76 proc. savo pirmųjų bei 56 proc. savo antrųjų padavimų.

„Mačas nebuvo labai sunkus, nes pavyko išlaikyti koncentraciją iki pat pabaigos, – po dvikovos pasakojo lietuvė. – Turėjau gerą strategiją, todėl gerai sužaidžiau svarbiausiose mačo akimirkose.

Pakeičiau savo žaidimo techniką, todėl į varžybas Švedijoje atvykau mokytis bei semtis patirties. Noriu įtemptose mačo akimirkose sužaisti taip pat kaip treniruotėse.

Myliu šį sportą, todėl sustoti neketinu ir stengsiuosi iškovoti kuo daugiau pergalių.“

Šį sezoną vienintelė Lietuvos atstovė moterų pasaulio reitinge, dalyvauja tik antrame turnyre, o varžybose „Swedish Ladies Ystad“ ji savo pasirodymą baigė aštuntfinalyje.

J.Eidukonytė patekdama į pagrindinį turnyrą jau užsitikrino vieną reitingo tašką.

Verta paminėti, kad J.Eidukonytė studijuoja Jungtinėse Amerikos Valstijose, o praėjusius metus pabaigė pirmoje studenčių teniso reitingo vietoje. Esant pertraukai nuo mokslo lietuvė pasirinko vasarą praleisti dalyvaudama profesionalių turnyruose.

„Palsjo Ladies“ turnyro Švedijoje prizinį fondą sudaro 25 tūkst. JAV dolerių.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius