-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 06 25

Juanas Martinas Del Potro liepos mėnesį sugrįš į Argentinos rinktinę

164-a pasaulio raketė Juanas Martinas Del Potro dalyvaus liepos mėnesį vyksiančioje Argentinos rinktinės dvikovoje su Italijos komanda. Argentinietis, 2009-ais metais laimėjęs „US Open“ varžybas, ketverius metus neatstovavo savo šalies komandai Daviso taurėje.
Juanas Martinas Del Potro
Juanas Martinas Del Potro / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

27-ų metų Argentinos tenisininkas atsisakydavo žaisti savo šalies rinktinėje, nes nesutarė su tuo metu jai vadovavusiais Davidu Nalbandianu ir Martinu Jaite.

Tačiau buvusi ketvirtoji pasaulio raketė sugrįžta į Argentinos ekipą ir ketina padėti jai įveikti Italiją. Dvikova planuojama Pesaro mieste liepos 15-17 dienomis, o oficialiai apie tenisininko dalyvavimą paskelbta penktadienį.

D.Nalbandianas baigė karjerą rinktinėje, o M.Jaite paliko savo pareigas, todėl Delpo atsivėrė durys ir vėl sužaisti Daviso taurėje. Tai bus turnyro ketvirtfinalio dvikovos, kurios bus žaidžiamos ant grunto dangos, o jos įvyks praėjus vos savaitei po Vimbldono finišo.

Argentinos rinktinės kapitonas Danielis Orsanicas į savo komandą taip pat pakvietė Federico Delbonisą (ATP-37), Guido Pellą (ATP-51) ir Juaną Monaco (ATP-97).

Italijos bei Argentinos poros nugalėtojas pusfinalyje susitiks su Andy Murray vedama Didžiosios Britanijos rinktine arba Serbija, kurioje planuoja žaisti ir Novakas Džokovičius.

J.M.Del Potro 2015-ų metų sezoną priverstinai pabaigė dėl riešo traumos, o šiais metais sugrįžo „Delray Beach Open“ čempionate, kuriame pasiekė pusfinalį. Argentinietis planuoja dalyvauti ir kitą savaitę prasidėsiančiame Vimbldono turnyre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius