-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 28

Juanas Martinas Del Potro: „Prieš mačą apie Dustiną Browną nebuvau nieko girdėjęs“

Juanas Martinas Del Potro šią savaitę Miunchene laimėjo savo pirmą mačą ant grunto dangos per pastaruosius trejus metus. Argentinietis rezultatu 7:6, (7:2) 6:4 nugalėjo kortų šeimininką Dustiną Browną, tačiau pripažino, kad prieš šią dvikovą apie savo varžovą daug žinių neturėjo.
Juanas Martinas Del Potro
Juanas Martinas Del Potro / Alberto E. Tamargo/Sipa USA

„Esu labai laimingas savo pirma pergale ant grunto per trejus metus, – kalbėjo Delpo. – Mačo pabaigoje pradėjau nervintis, todėl mano padavimas labai suprastėjo. Man pasisekė, nes kai mane iki pergalės skyrė vos vienas taškas, tai jis padarė dvigubą klaidą.

Prieš Dustiną žaisti buvo nelengva. Oro sąlygos Vokietijoje buvo labai prastos. Prieš mačą apie savo varžovą nieko nebuvau girdėjęs. Niekuomet kartu nesitreniravome, o per televizorių nesu žiūrėjęs nė vieno jo mačo. Buvo keista, tačiau buvau susikaupęs ir iškovojau pergalę.

Mano riešui viskas tvarkoje, – apie savo sveikatą prakalbo tenisininkas. – Kiekvieną savaitę jaučiuosi vis geriau. Jau dabar savo žaidimą galiu papildyti keliais naujais smūgiais, nes to man reikia norint sėkmingai rungtyniauti ant grunto.“

J.M.Del Potro ketvirtadienį, „BMW Open by FWU AG“ turnyro aštuntfinalyje, susitiks su 112-a pasaulio rakete Janu-Lennardu Struffu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius