Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 13

Kei Nishikoris „Memphis Open“ pusfinalyje sutiks revanšo trokštantį amerikietį

Ketvirto čempiono titulo iš eilės Memfyje siekiantis Kei Nishikoris užtikrintai pasiekė pusfinalį. 7-ą vietą pasaulio reitinge užimantis Japonijos tenisininkas 6:2, 6:4 nugalėjo Michailą Kukuškiną. K.Nishikoris Memfyje iškovojo jau 15-ą pergalę iš eilės.
Kei Nishikoris
Kei Nishikoris / „Scanpix“ nuotr.

Tai buvo ketvirta abiejų žaidėjų akistata karjeroje ir ketvirta 26-erių metų japono pergalė. K.Nishikoris akistatoje su Kazachstano tenisininku dar niekada nepralaimėjo nė vieno seto. 

„Memphis Open“ pusfinalyje jis kovos su ketvirtu pagal skirstymą turnyre Samu Querrey. 58-ą vietą pasaulio reitinge užimantis amerikietis 6:3, 6:4 nugalėjo po kvalifikacijos į pagrindines varžybas iškopusį japoną Yoshihito Nishioką (ATP 130).

„Buvo labai daug visai artimos kovos. Bet esu patenkintas savo žaidimu, – po ketvirtfinalio kalbėjo S.Querrey. – Nedaug žinojau apie Y.Nishioką. Buvo nelengva, bet aš stengiausi visą laiką jį spausti.“

S.Querrey praėjusiais metais Memfio turnyro pusfinalyje taip pat žaidė su K.Nishikoriu ir pralaimėjo po dramatiškos kovos 7:5, 6:7 (5:7), 6:7  (5:7).

Kitą pusfinalio porą sudarys Ričardas Berankis ir Tayloras Fritzas. Lietuvis 7:6 (7:3), 6:1 nugalėjo Donaldą Youngą. O 18-metis amerikietis po alinančios trijų setų kovos 6:4, 5:7, 7:6 (7:5) palaužė 34-erių metų veteraną iš Vokietijos Benjaminą Beckerį.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius