-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 03 04

Laurynas Grigelis apie varžovą: „Reikėtų jam įteikti oskarą“

Laurynas Grigelis penktadienį po penkis setus trukusios kovos nusileido 460-ai pasaulio raketei Viktorui Durasovičiui. Po mačo vykusioje spaudos konferencijoje lietuvis gailėjosi savo neišnaudotų progų, kalbėjo apie savo sportinę formą bei nevengė pajuokauti apie tariamai patirtą varžovo traumą ketvirtame sete.
Laurynas Grigelis
Laurynas Grigelis / Saulius Jankauskas

„Reikėtų jam įteikti oskarą, – po mačo spaudos konferencijoje kalbėjo L.Grigelis. – Penktame sete jis siekė visų kamuolių ir bėgo greičiau nei pirmame, nors atrodė, kad pavargo ar patyrė traumą.

Skaudu pralaimėti. Neišnaudojau labai daug progų. Pirmame sete pirmavau rezultatu 3:0, o ketvirtame turėjau net keturias galimybes palaužti varžovo padavimų seriją.

Teisėjai šiandien pridarė nemažai klaidelių, tačiau žmonės klysta. Tai normalu. Pralaimėjau tikrai ne dėl to. Tokiame ilgame mače svarbu sėkmė, likusios jėgos, psichologija ir neišnaudotos progos.

Žinoma, kad po tokios dvikovos jaučiu nuovargį, nes šiais metais dar nežaidžiau daugiau nei tris su puse valandos trukusio mačo. Esu ne pačios geriausios sportinės formos. Buvo labai sunku pasiruošti sezonui, nes jau nuo pat pradžių mane kankino traumos.

Ketinu toliau dirbti ir tikėti savo jėgomis. Daug pasaulio žaidėjų eilę metų stovėjo vienoje reitingo vietoje, tačiau staiga pakilo į aukštesnes vietas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius