-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 05 25

Laurynas Grigelis Italijoje nusileido pirmajai jaunių pasaulio raketei

Italijoje vykstančiame „Lecco Futures“ turnyre skaudžią nesėkmę patyrė antroji Lietuvos raketė Laurynas Grigelis. Trečiadienį vykusioje pirmojo etapo dvikovoje 358-ą vietą ATP reitinge užimantis lietuvis 1:6, 4:6 nusileido pirmajai jaunių raketei Stefanui Tsitsipui iš Graikijos.
Laurynas Grigelis
Laurynas Grigelis / Alvydo Januševičiaus nuotr.

L.Grigelis ir 17-os metų Graikijos supertalentas susikovė antrą kartą. Kol kas abiem pergalėmis džiaugėsi S.Tsitsipas.

Pirmame sete antroji Lietuvos raketė buvo visiškai sutriuškinta. 406-ą vietą ATP reitinge užimantis S.Tsitsipas iškart griebė jautį už ragų ir laimėjo penkis geimus iš eilės. Nors tuomet L.Grigeliui pavyko laimėti pirmą geimą, milžiniškos persvaros jo varžovas neiššvaistė.

Antroje dalyje įsivyravo atkaklesnė kova, tačiau penktame geime S.Tsitsipas „sausai“ laimėjo varžovo padavimų seriją, kuri ir lėmė lengvą jaunojo graiko pergalę.

Antrame „Lecco Futures“ etape kritęs L.Grigelis turnyrą paliko pelnęs 1 ATP reitingo tašką ir 172 JAV dolerius. Tuo tarpu pergalę iškovojęs S.Tsitispas užsitikrino 2 reitingo taškus ir 292 dolerius, o dėl vietos pusfinalyje kovos su amerikiečio Liamo Caruana ir italo Gianluca Naso poros nugalėtoju.

Primename, kad 358-oji pasaulio raketė iš Lietuvos dalyvauja ir dvejetų turnyre. Vienu iš favoritų laikomas L.Grigelio ir italo Claudio Fortuna duetas ketvirtfinalyje susikaus su kortų šeimininkų Lorenzo Frigerio ir Riccardo Sinicropi komanda.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius